Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Танци за любители

Клуб по спортни танци „Бургас 75” дава възможност на всички желаещи да потанцуват просто за удоволствие, да се докоснат до атмосферата на шампионския клуб.
Без ограничение във възрастта, всеки може да се отпусне под ритъма на горещите латино танци.
    В залите на КСТ „Бургас 75” ще имате удоволствието да бъдете обгърнати от едни от най-добрите инструктори по латино и бални танци. Запознанството с нови и интересни хора Ви дава шанса да преоткриете нови части от вашата душевност, да станете част от танцовото общество, да посетите колоритни и вълнуващи места. Всеки вторник може да упражните наученото в клуб „Ultra Blue” в сградата на бившото кино „Септември”, 2-ри етаж, след 21.30ч.
    Почти всеки месец клуба организира Латино Партита, на които всички салсероси (танцуващи салса) показват своите умения, забавляват се под ритъма на меренге, салса, бачата, бразилска самба, кубинска ча-ча и много други атрактивни танци.
    Само в нашия клуб имате изклучителната възможност да се включите в организираните семинари с латино звездите Памбос, Алфредо Торес и др.
    Всеки салса фестивал е посещаван от групите на звездния клуб, като по този начин всеки един от Вас става част от магията наречена Танц.


        Всеки един от Вас ще научи:

Салса
Меренге
Бачата
Регетон
Самба
Ча-Ча
Румба
Пасо добле
Джайв
        А по-взискателните могат да се впуснат в ритъма на:

Танго
Валс
Фокстрот
Куик степ
Виенски валс

http://www.burgas75.com/amateurs.html

 



Тази статия е разглеждана: 8824 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятото Кукерландия 2011, Ямбол Цветя pepi На Вая Флора Бургас 2009 Детски къщи Teddys house Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ пчела Черноморец Бургас ремонт носачи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development