Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Румба

Румба е най-бавният танц сред латиноамериканските танци, наричан „танцът на любовта“. По време на танца партньорите извършват хактерни, сложни, но и много красиви фигури и стойки.
В състезателните танци румба се смята за почивката между другите ритмични латиноамерикански танци. Танцува се винаги 3-ти подред. На музиката се брои: два — три — четири — раз; „раз“ се пропуска като стъпка, той служи за „удължаване“ на самия танц, което води до усещане за продължителност, нежност и пълнота в движенията. Стъпките са бавни, но краката трябва да са „заключени“ т.е. опънати.


Тази статия е разглеждана: 1538 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Менструална чашка MeLuna Жълто подрумиче Пристанище Созопол Професиоанални Американски Кокили за Строители МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Най-тъжната ми снимка... аЗ В  АНГЛИЯ тръби 2 грее грее старина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development