Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Тони Димитрова пее за бургазлии на 12 декември

02 Декември 2011, Петък

Бургаската певица Тони Димитрова - вляво на снимката - заяви, че е много щастлива, защото новият и албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Из биографията на Златан Ибрахимович

Световните агенции продължават да публикуват интересни откъси от автобиографията на нападателя на Милан Златан Ибрахимович.

прочетено 3340 пъти
Обсъдиха възможностите за бизнес между България и Сенегал

Цветан Симеонов, председател на БТПП и членове на УС срещнаха с Мадике Нианг, министър на външните работи на република Сенегал.

прочетено 5456 пъти
Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

На среща в Русе, Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати (ТПП) и камари Бяха обсъдени програмен период 2014-2020 и форми на финансиране, стимулиращи бизнеса.

прочетено 3498 пъти
Приказни гайтани в Етнографски музей в Бургас

Изложба ПРИКАЗНИ ГАЙТАНИ в Етнографския музей в Бургас. Авторката Бонка Кънчева използва специална техника за пресукване на конец, оформя фигури и ги зашива върху пана от панама. Колекцията от пана, изпълнени в традиционната техника с цветни гайтани, кукерски маски и други тъкани.

прочетено 12840 пъти
Регнаха Ваклин Стойновски за БУРГАС

За местни избори 2011 коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" разглежда като свой единствен конкурент в съревнованието за кмет и група общински съветници кандидатурите издигнати от ПП "ГЕРБ".

прочетено 5922 пъти
Ваклин Стойновски: Спрях злоупотребата с обществената поръчка за градския транспорт

Отсрочка за кмета на Бургас до вторник.

прочетено 2692 пъти
БТПП и Федерацията на научно-техническите съюзи искат съживяване на инженерните науки и финансиране на иновации

Българската търговско-промишлена палата (БТТП) и Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС) се обединяват за възстановяване на традциите в инженерните науки и иновациите. Вече е налице договорка да бъде изготвен нов Меморандум към действащото Споразумение между двете организации.

прочетено 8761 пъти
ОПАСЕН СЪДЕБЕН ПРЕЦЕДЕНТ ПОКРАЙ КАНДИДАТУРАТА НА МЕГЛЕНА КУНЕВА

С решение от 26 юли ЦИК прие, че инициативните комитети за издигане на кандидати за президент ще се регистрират от 5 август. По този начин ЦИК даде предимство на партийните кандидати за президент, тъй като необосновано се скъси времето на инициативните комитети за набиране на подписи и за събиране на дарения.

прочетено 2950 пъти
Сделките по време на Кантонския панаир са съизмерими с БВП на България

Китайският панаир за внос и износ Canton Fair има ключова роля за развитието на външната търговия на Китай и икономическата комуникация

прочетено 3802 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Инкубатори за люпене на яйца парцалки 3 Море,земя, въздух Spirit of Burgas Старите бургазлии разказват Светла Spirit of Burgas Театър за драма. опера и балет, Бургас София от Копитото Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика..
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development