Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
България
Дунавската стратегия като шанс за развитие на българските региони

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе05 Септември 2011, ПонеделникНа среща в Русе, Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати (ТПП) и камари Бяха обсъдени програмен период 2014-2020 и форми на финансиране, стимулиращи бизнеса.

Председателите от системата БТПП поискаха нови мерки за развитие на бизнеса
На среща в Русе председателите от системата БТПП решиха да настояват за приемане на пакет от мерки за развитие на бизнеса като условие за участие в обсъждането в НСТС на представените наскоро искания от синдикатите за приемане на мерки за борба с бедността.
Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати и камари при Българската търговско-промишлена палата се проведе при домакинство на Русенска търговско-индустриална камара.
На заседанието беше дискутирана Дунавската стратегия като шанс за развитие на българските региони, с участието на арх. Белин Моллов, консултант по европейски проекти.
Съветът на председателите на регионални търговско-промишлени палати и камари обсъдиха възможностите  на новия програмен период 2014-2020 и формите на финансиране, които ще са по-ефективни и стимулиращи бизнеса. В рамките на гостуването в Русе Цветан Симеонов проведе среща с областния управител на Русенска област Пламен Стоилов , на която бяха разгледани плановете за подобряване на икономическата среда в региона и разширяване на взаимозействието между държавните органи и РТПКамара.  Председателят на БТПП разговаря и кмета на Русе Божидар Йотов.
Председателите на регионални палати определиха за дата на следваща среща 18 ноември в град Враца, когато Врачанската палата ще отбележи своята 20 годишнина.Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе

Среща на регионалните структури на БТПП в Русе
Прочетено: 3548 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Небе Пристанището в Бургас лека вечер Конкурс прическа Бургас 2009 Стилът на знаменитостите Сладурани с ЛЕГО жажда за светлина Az sym ot Burgas Финансова помощ за бедните Вече съм голяма Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Журналистка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development