Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Индустриален и логистичен парк Бургас08 Декември 2011, ЧетвъртъкСимволични данъци и експресно административно обслужване, ако инвестирате в Бургас

Символични данъци и експресно административно обслужване за потенциалните инвеститори в новата градска индустриална зона.
Това се случи по време на конференция, озаглавена "Индустриален и логистичен парк Бургас - по-добрата концепция". Тя бе организирана от Община Бургас, "Национална компания индустриални зони" и вестник „Стандарт” в лицето на главния му редактор Славка Бозукова.
В конференцията взеха участие зам.-министърът на икономиката Евгени Ангелов, изпълнителният директор на "Национална компания индустриални зони" Валери Андреев, областният управител Константин Гребенаров, Христо Етрополски от Българската агенция по инвестиции.
Презентация на индустриалната зона и нейния потенциал направи зам.-кметът Бургас Красимир Стойчев.
На форума бяха обменени идеи за постигане на максимално ефективно сътрудничество в рамките на този пилотен проект. Кметът Николов заяви, че вижда в лицето на държавата сигурен партньор, с който в бъдеще Община Бургас може да усвои нови зони за индустрия, например в района на село Равнец, отново върху държавна земя.
Една от целите на конференцията беше популяризирането на новата индустриална зона. На изпратените покани се отзоваха представители на големи фирми от региона и страната, търговски аташета, почетни консули и представители на бизнеса от Италия, Холандия, Турция, Индия, Русия, Румъния, Унгария, Беларус, Корея и др.
Зам.-министър Евгени Ангелов обяви, че държавната власт се е фокусирала върху развитието на две индустриални зони у нас, които се считат за най-перспективни. Едната е Бургаската, а другата е близо до столицата. 
През 2012 година ще започне изграждане на вътрешната инфраструктура в "Индустриален и логистичен парк – Бургас”. Без да се губи време, едновременно с това ще се реализира неговата маркетингова политика за привличане на инвеститори.Индустриален и логистичен парк Бургас

Индустриален и логистичен парк Бургас

Индустриален и логистичен парк Бургас

Индустриален и логистичен парк Бургас

Индустриален и логистичен парк Бургас

Индустриален и логистичен парк Бургас
Прочетено: 4448 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ЛРД KST Bourgas 1975 Spirit of Burgas Залив край Созопол зад облаците плахо наднича... Конникът в парк Зеленина в Странджа Цветы луговые Пролет преди листата 5 Underground строителство
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development