Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Регнаха Ваклин Стойновски за БУРГАС23 Август 2011, ВторникЗа местни избори 2011 коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" разглежда като свой единствен конкурент в съревнованието за кмет и група общински съветници кандидатурите издигнати от ПП "ГЕРБ".

Коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" беше регистрирана от ОИК за участие в местните избори.

 ПП "Бургас" ще се яви на местни избори 2011 под познатата от 2007 г. формула - коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС". Вчера формацията получи регистрация за изборите в община Бургас за избор на кмет, общински съветници и кметове на съставните селища (кметства). През следващите дни ПП "Бургас" ще се регистрира за участие в останалите 12 общини на област Бургас.
 За местни избори 2011 коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" разглежда като свой единствен конкурент в съревнованието за кмет и група общински съветници кандидатурите издигнати от ПП "ГЕРБ".
 Управляващата партия има огромен финансов и апаратен ресурс. Засилва се притеснението във всички политически сили, наблюдатели и анализатори за предстояща манипулация на местния и президентски вот, както и за опасност от използването на органите на МВР за постигане на служебна победа.
 В пропаганден план, управляващата партия се опитва да представи само като свой успех позитивите, натрупани от европейските средства, усвоени след присъединяването ни към ЕС и да омаловажи липсата на административен капацитет в Община Бургас и корупционни практики, довели до забавяне и оскъпяване на редица проекти.
 За опоненти в предстоящата кампания, коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" разпознава "ГЕРБ" и формированието около Валери Симеонов. Тези две политически формации управляваха Община Бургас в икономически тандем в по-голямата част от мандата и са отговорни за проведената грешна социална политика в града. Тези политически сили в града ни не успяха да компенсират с местни управленски мерки грешките на централното управление в България, доведоха до появяване и последващо задълбочаване на безработицата в града ни и преди всичко на неимоверно финансово задлъжняване на Общината.
 След регистрацията на останалите политически сили ще представим на обществеността цялостен профил на предлаганата от нас визия за грамотно и модерно управление на Община Бургас.Прочетено: 6014 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
3
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
3
до 2
24.08.2011 06:58
0
Алллооооооо Марияяяяяяяяяя?!?!
Ами, ако е умишлено и ти си се хванала в капана ?

хахахахахаха
2
Мария Захариева, учителка
23.08.2011 13:32
2
Възмутена съм! Невежи журналисти, вие сте като огледало на обществото, но лошото е, че вие моделирате стила на младите. Ние, учителите, се опитваме да ги направим образовани, знаещи. Но какво да правят децата, които имат пример като вас. Днес, прочетох всички бургаски сайтове (новинарски), защото ваканцията е време за подготовка. Некадърност, неразличимост, невежество!
1
Т.Д.
23.08.2011 13:11
-1
Да Ви имам журналистическия жаргон и култура. Малко ли са българските глаголи, които можете да използвате, че се опитвате да бъдете оригинални и да пишете безмислици.


Снимки от Бургас
Добави снимка
Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Бургас-моста Pepi БСУ Красимир Балъков Приятелки в три цвята Театър за драма. опера и балет, Бургас. Цъфнали череши Журналистка Йоан Костадинов
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development