Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство
Концертът е промоция на песните от нов албум

Тони Димитрова пее за бургазлии на 12 декември



Тони Димитрова - пресконференция в Бургас
Ключови думи: Тони Димитрова, Бургас, бургаска певица, концерт на Тони Димитрова, концерт в Бургас
02 Декември 2011, Петък



Бургаската певица Тони Димитрова - вляво на снимката - заяви, че е много щастлива, защото новият и албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.

Тони Димитрова пожелава на бургазлии Добър вечер, добър ден на 12 декември

 Чаровната и гласовита българска певица Тони Димитрова ще пожелае на бургазлии „Добър вечер, добър ден“ на 12 декември в зала „Бойчо Брънзов“ в ж.к. „Изгрев“ от 19.00 часа. Тогава ще се състои концертът – промоция на песните от последния й албум.
„Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика.“. Това разказа певицата Тони Димитрова днес на пресконференция в залата на Община Бургас, само ден след като изправи на крака повече от 3100 зрители в препълнената зала 1 на НДК в София.
В срещата взеха участие още зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, Руслан Карагьозов – композитор на част от записите, включително и на заглавната песен от албума, музикантът и композитор Росен Сеновски и режисьорът Христо Симеонов.
„Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се „Есен в Бургас.“, сподели Тони Димитрова. Певицата допълни още, че на сцената на концерта, редом до нея, ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, „5-те Сезона“, група „ТЕ“, Митко Щерев, Пламен Ставрев и Виктор Калев.
Зам.-кметът Йорданка Ананиева поздрави певицата за новия й и дългоочакван от многобройните й фенове албум и обяви, че те ще имат възможността да видят и чуят любимата си изпълнителка седмица по-рано на Никулденския концерт на 6 декември на пл. „Тройката“, когато заедно с кмета Димитър Николов ще включат тържествено коледно-новогодишното осветление на града.
Композиторът Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, сподели, че според него това е най-силният й албум след „Ах, морето“.
Билетите за концерта вече са в продажба в касата на ДТ „Адриана Будевска“, която се намира на площад „Атанас Сиреков“. На музикалния пазар е вече и албумът „Добър вечер, добър ден“. Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори. Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.



Прочетено: 5178 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Йордановден 2011, Бургас - от Тина Родното небе В парка vvz Забранено за нудисти Конкурс прическа Бургас 2009 Пристанище Приморско Кокили за Строители и Атракции тръби и инсталации Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development