Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Nestea ще привнесе карнавален дух на тазгодишното издание на Spirit of Burgas

09 Август 2011, Вторник

Nestea ще привнесе карнавален дух на тазгодишното издание на Spirit of Burgas, като даде възможност на всички желаещи да се дегизират с карнавален аксесоар и да бъдат снимани от професионален фотограф на www.perfekten.com по време на втория ден от фестивала.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


В мегата на кича - хотел Приморец, рускоговорящи собственици на имоти в България наградиха български фирми

Русская Звезда е обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България и опит да наложат свой стандарт, както и да наложат претенциите и очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната

прочетено 13306 пъти
0
Стартира ремонтът на пътя за Промишлена зона Юг, Бургас

Проектът за ремонт на пътя в Бургас ше протече на три етапа. Дължината на пътя е километър и половина. Пътят не е ремонтиран основно 40 години. Димитър Николов, кмет на Бургас, разказа и други подробности за какво не е направено през годините.

прочетено 6096 пъти
0
Силвър Клуб стана шампион на Бургас в тазгодишното издание на Ариана Аматьорска Лига

Футболните звезди Златко Янков, Милен Георгиев, както и зам.кметът Костадин Марков наградиха финалистите в турнира на Ариана Аматьорска Лига в Бургас

прочетено 34616 пъти
70
Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас

Футболните легенди Златко Янков и Милен Георгиев ще наградят финалистите в турнира в неделя в 16.30 часа

прочетено 4336 пъти
0
Зам.кметът на община Бургас Лорис Мануелян откри решителната фаза в Ариана Аматьорска Лига в Бургас

Днес в Бургас започна решителната плейоф фаза в турнира Ариана Аматьорска Лига. Новият шампион на Ариана по футбол ще бъде определен тази неделя измежду 24-те отбора-участници във втория етап на надпреварата край морето.

прочетено 3540 пъти
0
Матраци с бамбукови нишки, фибри от еквалиптово дърво и алое вера

Чували ли сте за матрак с втъкани в дамаската бамбукови нишки или фибри от евкалиптово дърво ? А за матрак с дамаска с карбоново покритие ? Звучи интересно, нали ? Питате се и защо точно бамбукови нишки, например. Отговорите на всички въпроси ни дават от Матраци БЛЯН.

прочетено 6344 пъти
0
Изпълнителният директор на Овергаз г-н Сашо Дончев – с награда за цялостен принос към развитието на Европейския делови конгрес

Европейският делови конгрес се стреми да стимулира инвестициите и да улесни диалога между бизнеса и политиците в седем работни сфери – енергетика, екология и здравеопазване, законодателство банки и финанси, информация и комуникация, промишленост и строителство, човешки ресурси, образование и наука.

прочетено 4310 пъти
0
МОРСКИЯТ ТРАНСПОРТ И ФЕРИБОТИТЕ НЕ СА КРУИЗИ

В началото на летния туристически сезон некоректни туристически агенции продължават да публикуват подвеждащи оферти за лятна ваканция с етикета КРУИЗ.

прочетено 3914 пъти
0
АЙКО с нов обект в Бургас

Веригата мебелни салони Aiko планира да инвестира 117 млн. лв. през следващите 5 години в нови магазини, съобщиха от компанията.

прочетено 7184 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Морска градина Бургас Цветя Йоан Костадинов pepi Катедрала в Париж от Бутик Старият Бургас Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Странджа, Бръшлян pepi Йордановден 2011, Бургас - от Тина витраж4 Руски паметник, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development