Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Nestea ще привнесе карнавален дух на тазгодишното издание на Spirit of Burgas



Nestea, фото-конкурс, Улови карнавала, spirit of burgas
Ключови думи: Nestea, фото-конкурс, Улови карнавала, spirit of burgas
09 Август 2011, Вторник



Nestea ще привнесе карнавален дух на тазгодишното издание на Spirit of Burgas, като даде възможност на всички желаещи да се дегизират с карнавален аксесоар и да бъдат снимани от професионален фотограф на www.perfekten.com по време на втория ден от фестивала.

По този начин Nestea представя второто издание на своя фото-конкурс, който тази година е под наслов „Улови карнавала“. Фотосите от събитието ще бъдат публикувани на www.perfekten.com, а всеки сниман ще може да ги качи на страницата на конкурса www.nesteaphoto.bg. Така ще има възможност да участва за голямата награда – пътуване за двама до Рио де Жанейро по време на карнавала догодина.

 

Всеки, желаещ да участва, може да качи до 15 септември на сайта www.nesteaphoto.bg три свои авторски снимки, представящи комбинация от човек или предмет, костюм, и резултатът - преобразения човек/предмет. Професионално жури, съставено от дизайнери и фотографи, ще избере 25 от най-интересните комбинации, а останалите 25 ще бъдат номинирани посредством гласуване от посетителите, регистрирали се на сайта. Творбите на 50-те победители ще бъдат показани на изложба в МОЛ “Сердика център” от 8 до 23 октомври 2011г.

Победителят в конкурса ще изживее лично магията на карнавала, като за няколко дни той и негов близък ще станат част от най-известния и посещаван карнавал в света – този в Рио де Жанейро. Отличените на второ и трето място ще могат да усъвършенстват заложбите си с фотоапарат Canon Sx30 и камера за подводни снимки Kodak Playsport Zx5. 50-те най-добри фото-комбинации ще бъдат представени на изложба в МОЛ "Сердика център" от 08 до 22 октомври 2011 г.

 
Специално приложение във Facebook http://apps.facebook.com/nestea_carnaval дава възможност на всеки да се маскира виртуално, да види как ще изглежда карнавално преобразен и да сподели снимката с приятелите си.



Прочетено: 10856 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Стена аз витраж1 Александропулис, юни.2007 Созопол Приятелки в три цвята primorec червено Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Преминаването забранено! 5
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development