Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас



31 Юли 2011, Неделя



Футболните легенди Златко Янков и Милен Георгиев ще наградят финалистите в турнира в неделя в 16.30 часа

Вторият ден на плейофите в турнира Ариана Аматьорска Лига в Бургас предлага интересни двубои за зрителите, изпълнили мобилния стадион „Ариана Арена” на пл. „Тройката”. 24-те отбора, достигнали до групите в турнира, се впуснаха вчера в борбата за първото място, както и за уникалния шанс да се изправят срещу шампиона на България по футбол – Литекс. За първенец на Бургас от миналата седмица се състезават общо 132 отбора.
Футболните звезди на Бургас Златко Янков и Милен Георгиев, както и зам.кметът Костадин Марков ще наблюдават финалния двубой и ще наградят победителите в турнира. Решителният мач за титлата започва утре в 16.30 часа. По време на награждаването ще бъдат връчени купа за победителя, медали за първите три призови места, както и редица индивидуални награди за „голмайстор на турнира”, „най-добър вратар”, „феърплей” и “най-добра съдийска двойка”. 
Условията за игра в центъра на Бургас са отлични при много хубаво и приятно време. Организаторите от Ариана призовават всички фенове да посетят стадиона, да се насладят на ледено студената бира и уменията на състезателите. Турнирът продължава днес с интригуващи двубои. Миналогодишният шампион "Бенмар" претърпя вчера тежка загуба от силния тим на "Русокастро", който с играта си дава сериозна заявка за титлата тази година. При другите по-интересни мачове „Неудобните“ спечелиха с 3:0 над „Братя Пауър“, „Бари“ разгроми „Шпорите“ с 9:3, а „Ветрен“ надигра „Марс“ с 2:1. В днешния ден „Футболите“ и „Фортуна“ поднесоха много емоции за зрителите с гръмко реми 5:5 след множество обрати и напрегнати моменти.
Преди финалните мачове утре в 15.00 часа ще се проведе демонстративен шоу-мач между медиите от Бургас и представители на общината.

Във второто поредно издание Ариана Аматьорска Лига, най-продаваната бира от 2009 г. у нас отново дава уникалния шанс на един непрофесионален отбор да срещне футболния Шампион на България за сезон 2010/2011. Шампионът и класиралият се на 2-ро място отбори от Бургас ще представят града на големия финал за наградата на Ариана във Варна (2-4 септември). Там ще бъде излъчен и таланта на турнира, който ще изкара няколкоседмичен пробен период в лагера на Литекс. Най-перспективеният футболист ще бъде избран на базата на специфични критерии, с тристранно гласуване от представители на БФС, Ариана Аматьорска лига и шампиона на България.

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас

Ариана Аматьорска Лига протича с оспорвани мачове в борбата за титлата в Бургас



Прочетено: 6486 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Димитър Николов КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС РК Професиоанални Американски Кокили за Строители  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Бургас Хамали Грийн – Пренос и Транспорт vvz Флора Бургас 2009 камини хотел приморец Индивид в Червено море
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development