Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бизнес // Бургас // ПР Публикации
Нови технологии в производството на матраци

Матраци с бамбукови нишки, фибри от еквалиптово дърво и алое вера



СЪЗДАДОХА МАТРАЦИ С БАМБУКОВИ НИШКИ, ФИБРИ ОТ ЕВКАЛИПТОВО ДЪРВО И АЛОЕ ВЕРА
Ключови думи: матрак, бамбукови нишки, фибри, дамаска, комфорт, матраци, Алое Вера
21 Юни 2011, Вторник



Чували ли сте за матрак с втъкани в дамаската бамбукови нишки или фибри от евкалиптово дърво ? А за матрак с дамаска с карбоново покритие ? Звучи интересно, нали ? Питате се и защо точно бамбукови нишки, например. Отговорите на всички въпроси ни дават от Матраци БЛЯН.

За да създадат максимално близка до естествената среда за човека, те решават да използват благотворното действие на продукти от природата, за да доставят още по-голямо удоволствие и комфорт, а и за да са сигурни, че сънят ви ще е спокоен и здравословен.

Така се раждат моделите:

1. Матрак Инайя с бамбукови нишки
Защо е избран бамбук ? Защото е стествен антибактериален материал - много мек и приятен на допир, и придава блестящ външен вид Това покритие за матраци абсорбира влагата и бързо съхне, което помага на тялото да диша. То е хипоалергично и запазва удобството на матрака дори след многогодишна употреба. Не на последно място придава и освежаващо усещане.

2Матрак Захир с дамаска Tencel
TENCEL са естествени целулозни фибри, извлечени от субстанцията на евкалиптовото дърво, които дават на кожата усещане за хлад и свежест и имат добра проводимост на влагата. Тъканта диша и винаги остава суха. Така се създава повече удобство и топлина по време на сън, тъй като се задържа за дълго топлината. TENCEL има естествен бактериостатичен ефект, няма неприятна миризма и е без добавени химикали, естествен, несинтетичен и устойчив материал, отличен с много награди за опазване на околната среда. Накратко, тъканта TENCEL е устойчива, но мека като коприна и хладна като лен.

3. Матрак Амар с Алое Вера
ALOE VERA (АЛОЕ ВЕРА) е широко известно заради способността му да възобновява кожата и да отстранява мъртвите кожни клетки. Поддържа естествения баланс и придава усещане за мекота и комфорт. Матрак АМАР Алое Вера е чудотворно докосване от природата, което спомага за освобождаване от ежедневния стрес и умора. Матракът предлага нова естествена формула за подобряване на съня.

4. Матрак Специал + Carbon
Технологията Carbon е разработенa като решение на проблема с неспокойния сън. Силно изявеният антистрес и антистатичен ефект на карбона спомага за премахване на стреса и отрицателната енергия от тялото. 
 
Новите модели от серията 1001 нощ можете да разгледате и поръчате на сайта http://www.blian.bg/ или в търговската мрежа мебелни магазини.



Прочетено: 8642 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
залез над ез.Вая-Бургас.JPG Гараж на село Александропулис, юни.2007 Истанбул рибари Кукерландия 2011, Ямбол Underground строителство София от Копитото Великденско яйце ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Конкурс прическа Бургас 2009 Йордановден 2011, Бургас - от Тина Bulgarian Airlines...ама в Кайро
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development