Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Интересни идеи за тематична детска стая

31 Октомври 2016, Понеделник

Да създаде комфорт и отлични условия за развитие на психиката е основно задължение и цел на родителите. Младо госпожица, млад рицар - Вашето дете ще се чувства комфорно в една тематична детска стая

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Отличия за най-добрите от КЛУБ 2015 на Успелите деца на България вчера

Фондация „Димитър Бербатов“ отличи и лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ вчера, 10 юни, в амфитеатъра в Sofia Ring Mall.

прочетено 27302 пъти
Първи български национален фолклорен конкурс ПАЗИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКОТО

Очакваме повече от 1000 изпълнителии на сцената на ПЪРВИЯ НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС ПАЗИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКОТО

прочетено 59258 пъти
Националният фронт за спасение на България на Валери Симеонов и формацията ГОРД на Слави Бинев се сливат.

На предсрочните парламентарни избори през май ГОРД получи малко над 16 хиляди гласа. половината от тях не достигнаха на НФСБ, които събраха 131 хиляди гласа, за да станат парламентарно представена партия.

прочетено 11460 пъти
Възпитаници на ПМГ се явяват на националната олимпиада по английски език

ПМГ гледа в канчето на Английската гимназия. Отклонява децата от математика и информатика, и малка част от тях стават програмисти. Както един приятел казва "Бях горд, че съм в Математическата, и винаги съм завиждал на тези в Английската"

прочетено 4168 пъти
Бургас - наградиха бургаски отличници и призьори от Международни конкурси

Наградиха ученици от Природоматематическата гимназия Акад.Н.Обрешков, спечелили второ място в състезанието PUMaC – Принстън 2011 и възпитаници на Националното училище за музикално и сценично изкуство Проф. Панчо Владигеров - Бургас, носители на първи награди от международни конкурси.

прочетено 6490 пъти
Четвърто попълнение в Черноморец - Бургас за по-малко от месец

Четвърто попълнение в Черноморец - Бургас за по-малко от месец. Бейби бумът в „Черноморец – Бургас” продължава, констатираха наблюдателни служители на клуба.

прочетено 1443 пъти
Балъков апелира за пълен стадион и в събота

„Апелирам за ново ниво на футболна култура в Бургас. То ще се изрази в пълен стадион и срещу „Видима”, както беше на мача с „Левски”. От наша страна обещаваме да радваме хората с футболни спектакли. Предизвикахме еуфория с победите над ЦСКА и „Левски”, но ни е необходима и нова футболна култура”, заяви Красимир Балъков на традиционната си седмична пресконференция.

прочетено 1386 пъти
Бургаският остров „Св. Анастасия” става снимачна площадка следващите 5 седмици

Бургаският остров „Света Анастасия” ще се превърне в снимачна площадка на втория игрален филм на режисьора Камен Калев с работно заглавие „Островът” през следващите 5 седмици. Това стана ясно днес, на пресконференция в Община Бургас с участието на кмета Димитър Николов, режисьорът Камен Калев, който е родом от Бургас и Елица Кацарска – изпълнителен продуцент на лентата.

прочетено 2058 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 попътна Жълтурче.jpg бял минзухар Фотографи Конкурс прическа Бургас 2009 Пони тоже кони Храбрая ворона Барселона Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development