Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Четвърто попълнение в Черноморец - Бургас за по-малко от месец



Ключови думи: Черноморец, Бургас,
17 Ноември 2010, Сряда



Четвърто попълнение в Черноморец - Бургас за по-малко от месец. Бейби бумът в „Черноморец – Бургас” продължава, констатираха наблюдателни служители на клуба.

Футболистът  на „Черноморец – Бургас” Цветомир Цонков стана татко за първи път. Съпругата на железния халф Весела го дари с дъщеричка, която двамата нарекоха Симона. Цонков сияеше от щастие по време на възстановителната тренировка днес, след което почерпи с торти, натурални сокове и бонбони съотборниците си, треньорите и служителите на „Черноморец – Бургас”.  

Бейби бумът в „Черноморец – Бургас” продължава, констатираха наблюдателни служители на клуба. Най-напред с първа рожба се сдоби централния защитник Енис Хайри, който нарече дъщеричката си Емилия. Само няколко дни по-късно един от любимците на публиката – Марсио също стана женски татко. Неговата дъщеричка се казва Мария. И двамата футболисти играят с още по-голямо желание и настроение, защото вече могат да се радват на своите деца, които пристигнаха наскоро в Бургас.

Малко след тях горд татко на син, стана защитникът Венци Бонев, който се сдоби с наследник на име Георги, кръстен на дядо си, известен в футболист от близкото минало, играл и за националния отбор на България.

Така футболните наследници в „Черноморец – Бургас” само за месец станаха общо четири.  За сега обаче резултатът е в полза на малките дами, които водят с 3:1.  



Прочетено: 3495 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Етнографски музей Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Подводен свят Странджа, старите дървета Конкур глазами зрителя Пожарната в Бургас бургаска среща моите цветя жълто и сиво 4
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development