Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Националният фронт за спасение на България на Валери Симеонов и формацията ГОРД на Слави Бинев се сливат.Валери Симеонов за малко да влезе в парламента
Ключови думи: Валери Симеонов, Слави Бинев, Красимир Каракачанов, НФСБ, ГОРД, НФСБ и ГОРД се сливат
10 Август 2013, СъботаНа предсрочните парламентарни избори през май ГОРД получи малко над 16 хиляди гласа. половината от тях не достигнаха на НФСБ, които събраха 131 хиляди гласа, за да станат парламентарно представена партия.

Националният фронт за спасение на България НФСБ на Валери Симеонов и формацията ГОРД на Слави Бинев се сливат. Мотивите за това сливане ще бъдат разказани в понеделник от двамата бизнесмени. 
 
Сливането точно с формацията на Слави Бинев е отстъпление от позициите, които досега е заемал публично Валери Симеонов по отношение на тайните обшества, като негативи може да има какво за единия, така и за другия партньор.
"НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво", пише в съобщението, разпространено от двете партии.
 
Бургаската партия СЕК на Георги Манев е другия партньор на НФСБ.  Преди дни беше подписано подобно споразумение и с тях. 
 
Явно битката за заемане на Лявото и Дясното вече са решени, защото на тема Патриотичното заговори и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. За ВМРО, Валери Симеонов е възможен събеседник. 
Или - аман от артисти.


Прочетено: 20704 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
472
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Парк в Бургас, Младежки дом КАМЕРА Международен Семинар на фризьорите София Балчик лека вечер Храм св.св. Кирил и Методий Великденско яйце Четвърти рожден ден Бургас, ФЛОРА 2009 Флора Бургас 2009 изгрев бл.29 вх.7
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development