Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Пристанището на Царево - Мичурин

Пристанището на Царево - Мичурин

Пристанището на Царево за пръв път се появи пред погледа ми преди повече от 20 години, когато с колегите ми от Бурсофт зарибявахме производителите на лодки. Тогава на мода бяха извънбордовите двигатели. Пристанището не мязаше на нищо и имаше един катамаран. Още един висеше във военния завод, в който вече произвеждаха детски шейни от една специална пластмаса. Този вторият беше подарък на един българин от богатата му вносна съпруга. Поръчала му го, за да не и се мотка в полите целогодишно. 
На пристанището в Царево ежегодно (т.е. вече 4 години към септември 2013) се провежда фестивал на рибата - рекламна кампания на Ути Бъчваров, който вие, които четете това в 2030-та година не сте и чували. Това е един смешко, от чиято уста хвърчат слюнки, когото внукът ми на 6 години обожава, защото разказва за готвенето толкова простичко, та детето мисли, че и то може да се възползва от съветите.


Тази статия е разглеждана: 3297 пъти Галерия





» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
газ Spirit of Burgas Флора Бургас 2009 тръби и инсталации pepi Животът продължава pepi Пристанище Созопол Spirit of Burgas Sunrise рожден ден Ремонт носачи Казанлък
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development