Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Атанаска Николова

Зам. кмет по Евроинтеграция и Екология

e-mail: [email protected]

Професионален опит

В периода 06.2008г. - 07.2009г. ръководи дейността на Дирекция «Евроинтеграция» на Община Бургас и отговаря за привличане и ефективно усвояване на средства от Структурните и Кохезионния фондове на Европейския Съюз, както и за международните връзки и партньорства на Общината.

От 1999г. работи в неправителствения сектор като ръководител проекти и експерт по управление на околната среда и устойчиво местно развитие. Под нейно ръководство са финализирани успешно над 30 международни и национални проекта. Консултант на местните власти в Черноморски регион при разработването на Общински стратегии за развитие, Общински програми за управление на отпадъците и Общински програми за опазване на околната среда. Член на консултантския екип разработил Регионалния план за развитие на Югоизточен планов регион. Член на консултантския екип изготвил Националния Доклад "Целите на хилядолетието, България 2008г.", автор на Глава 7- "Осигуряване на устойчива околна среда".


Образование

Диплома за завършено висше образование по специалностите биотехнология и инженерна екология, MSc степен по опазване на околната среда и устойчиво развитие, допълнителни курсове за повишаване на квалификацията и преквалификация с насока стратегическо планиране, разработване на екологични политики, разработване на стратегии за устойчиво местно и регионално развитие. Специализации в Белгия, Холандия, Великобритания, САЩ, Унгария, Русия и др.

Тази статия е разглеждана: 2093 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас Spirit of Burgas Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Щрауси край Грудово Община Бургас АЗ ПЕПИТА Жреци на музите 2009 парапетът до Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development