Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Йорданка Ингилизова

Йорданка Ингилизова завършва българска филология във ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий” през 1980 г. Автор на книгите “Кинематографът в Бургас, 1895-1944” /1999/ и “Биографичен романс за Нуни Нанев” /2001/. Журналист е във вестник “Черноморски фар”, където от 1994 г. до 2004 г. списва единствената по рода си в българския печат страница “Киносалон”. Има публикации в местни и национални медии, в това число и списание “Кино”.
Основава дискусионен клуб “Киноенигма-ЧФ”, в края на 90-те организира в Бургас със съдействието на Георги Дюлгеров панорами на български игрални и документални филми. Пълномощник на “София филм фест” от създаването на “София филм фест на брега” през 2003 г.

Тази статия е разглеждана: 3446 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Жълто подрумиче къща над р-нт Храм св.св. Кирил и Методий аЗ В  АНГЛИЯ Sunrise pepi Пристанище Приморско през гората, до морето Международен Семинар на фризьорите София Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Европейка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development