Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Областният управител на Бургас посрещна новия Генерален консул на Турция

06 Ноември 2011, Неделя

Областният управител Константин Гребенаров посрещна в кабинета си новоназначения Генерален консул на Република Турция Джем Улусой.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Русия и САЩ ще подпишат споразумение за многократни визи

Русия и САЩ ще подпишат споразумение за многократни визи, които ще действат в течение на три години, каза посланикът на САЩ в Москва Джон Байърли.

прочетено 2974 пъти
От 3 до 16 месеца е процедурата за прием на чуждестранни студенти

Тежките и продължителни процедури за прием водят до агресивно поведение на чуждестранните университети у нас, поява на сив сектор в образователните услуги, изкуствено насърчаване на посредническата дейност, обезкървяване на българските висши училища и увеличаване на бюджетната подръжка, подчерта проф. Недялкова.

прочетено 3700 пъти
Руснаци: Бягаме към България!

Десетки хиляди търсят спасение от пожарите по родното Черноморие Българското Черноморие се превърна в блян за руснаците. Заради проблемите в Москва през последните дни рязко скочи интересът към почивката у нас.

прочетено 1999 пъти
Албания и Босна и Херцеговина трябва да ускорят реформите, за да получат безвизов режим

Албания и Босна и Херцеговина трябва да наваксат с необходимите реформи, за да получат премахване на краткосрочните визи, както това стана за бивша югославска република Македония, Сърбия и Черна гора, е мнението на европейските депутати. Те искат Комисията да докладва за напредъка на двете страни в началото на 2010 г., както и да започне визов диалог с Косово.

прочетено 2213 пъти
Ще станем суперкарголетище

Ще направя всичко възможно да върна този поминък в Бургас, каза Калин БАРЗОВ, изпълнителен директор на летище Бургас

прочетено 4025 пъти
ГЕРБ се ангажира със споразумение за туризма

В Слънчев бряг стана известен текстът на споразумение за сътрудничество между политическа партия “ГЕРБ” и представители на туристическите сдружения в България. Отчитайки значението на партньорството за развитието на туризма чрез интегрирането му във всички секторни политики страните са се споразумели за осигуряване на достъп на туристическата индустрия до кредитните линии на Българската банка за развитие и съдействие за тяхното усвояване.Друг пункт от споразумението е за запазване на режима за облагане с ДДС на туристическите услуги,чрез което да се осигурят конкурентни предимства на българския туристически продукт.В споразумението е визирано и многократното увеличаване на средствата за национална туристическа реклама и разкриване на национални туристически офиси извън страната.

прочетено 5090 пъти
Вратите на Ирак са отворени за българските фирми

Ръководството на БСК прие на 12 май 2009 г., иракска делегация, която е на посещение у нас в периода 11-14 май т.г. по покана на българския министър на финансите Пламен Орешарски. В състава на делегацията участват: г-н Азис Хасан Абтан - съветник на иракския министър-председател и на министъра на финансите, г-н Абдула Албандар – директор на Инвестиционната дирекция към Министерството на финансите на Ирак, и г-н Хюсеин Ал-Юзри - президент на най-голямата иракска търговска банка. От страна на БСК в срещата участваха Божидар Данев – председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Камен Колев – зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. В разговора с иракската делегация се включиха и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.

прочетено 4438 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж4 Черноморец Бургас pepi морето и ние жълто Жреци на музите 2009 Най-тъжната ми снимка... kq Списание Влъхвите Пожарната в Бургас От моста в Слънчев Бряг МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development