Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Областният управител на Бургас посрещна новия Генерален консул на Турция



Областен управител, Константин Гребенаров, Генерален консул на Република Турция, Джем Улусой
Ключови думи: Областен управител, Константин Гребенаров, Генерален консул на Република Турция, Джем Улусой
06 Ноември 2011, Неделя



Областният управител Константин Гребенаров посрещна в кабинета си новоназначения Генерален консул на Република Турция Джем Улусой.

 Това е първото официално посещение, в Областна администрация, на дипломата от назначаването му на 15 октомври 2011 година. По време на визитата Гребенаров и Улусой обсъдиха съвместните си инициативи по линия на трансграничните проекти, реконструкцията на пътя Бургас- Малко Търново, както и многократно коментирания въпрос със сроковете за  издаване на визи на турските граждани. Губернаторът  изрази увереност, че след приемането ни в Шенген процедурата ще бъде значително облекчена. И двамата застанаха твърдо зад мнението, че функцията на политиците и държавниците е да създават добри условия за развитие на бизнеса. В тази посока ще работят представителите на двете страни.
В края на срещата Гребенаров подари на  Джем Улусой картина „Морска риба”, закупена от първата в България галерия за детско творчество „Де`Арт”. Част от парите от продажбата на детските творби от галерията отиват при школите по изкуства, за закупуване на консумативи. Картината е на възспитаник от школата по батик на Златка Бобева. 




Прочетено: 4704 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ograda Мебелна Фабрика ДИЕЗ Флора Бургас 2009 производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... 2 Неизмазана тухлена селска къща Четвърти рожден ден Театър за драма. опера и балет, Бургас Велодорожка хубава вечер ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development