Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Започна националната кампания Купи 1 книга

03 Април 2020, Петък

Издатели, автори, художници, дизайнери и страньори, преводачи, редактори, коректори, печатари, търговци и агенти се обединиха в една обща кауза – да помогнат на книгата днес, за да я има в бъдеще.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


С вкус на хартия, по бургаски

Вкусът на хартия, който обаче стои зад парите, които плащате е трудно да се постигне – унифициран и с различна визия, един път на шопска салата, друг път миди с ориз.

прочетено 16004 пъти
Юрий Андрухович на посещение в Бургас

Световноизвестният украински писател Юрий Андрухович е на посещение в Бургас.

прочетено 2616 пъти
Родственик на Ванга разкрива факти за пророчицата

Хиляди неща се изприказваха и изписаха след смъртта на Ванга. Кое е вярно и кое не е, ще могат да разберат жителите на града на тепетата в директен разговор с нейния родственик Николай Стоянов

прочетено 7078 пъти
Пловдив: Конкурс за бързо четене

Конкурс за бързо четене в Международния ден на детската книга организират в книжарницата на мол Галерия Пловдив

прочетено 5694 пъти
Поети в надпревара за националната награда ДОБРОМИР ТОНЕВ

Организират литературна среща в памет на твореца в мол ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ

прочетено 2684 пъти
Раздават автографи ЗАД ВРАТАТА

Актрисите, лица на календара „Зад вратата” ще раздават автографи утре в Mall of Sofia

прочетено 5175 пъти
FaceБуки гостува в Бургас на 24 октомври

Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook. Така от една обикновена „стена“ за съобщения, Luben Dilov-junior се превръща в любимо място за над 15 000 абоната с 40 000 уникални посещения дневно, което провокира Любен Дилов-син да издаде своя фейсбук дневник – книгата „FaceБуки“.

прочетено 1832 пъти
Бъдещ драматург спечели наградата „Море”

Ясен Василев спечели Голямата награда на Националния литературен конкурс „Море” с цикъла стихове „Името на зрящия”. Това стана известно на официалното отчитане на резултатите във вторник, в деня на светите братя Кирил и Методий. Ясен е на 21 години от София, учи в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов”, специалност „Драматургия”. Петдесет години след като именно в Бургас младите и даващи заявка за сериозно творчество поети Иван Радоев, Иван Пейчев, Иван Теофилов, Илия Волен, Валери Петров, Христо Фотев разчупват каноните и създават новата българска драматургия, един млад поет хвърли пак в Бургас ръкавица на пишещите и като поет, и като бъдещ драматург. в-к Фактор

прочетено 3082 пъти
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС

На 26.01.т.г. служителите от Районно управление на МВР Царево са установили двама от извършителите на кражбата на 48 газови бутилки, осъществена в средата на януари месец - това са : 20 год. Я.С. от Бургас и 20 год. И.Б. от Царево. Самоличността на останалите извършители е в процес на установяване. Част от откраднатите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава.

прочетено 6499 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Строители на съвременна България Първа пролет наближава, кокичета в двора Театър за драма. опера и балет, Бургас Машините на Леонардо pepi Тройно дестилирана украинска водка Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Йордановден 2011, Бургас - от Тина грее грее Черноморец Бургас вечерен Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development