Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Крайбрежните води за къпане в България с високо качество

27 Май 2016, Петък

Европейската комисия разби на пух и прах твърдението, че българските черноморски води са замърсени. България запазва отличните си и добри показатели за качеството на водите за къпане, посочва Европейската агенция по околна среда в доклада си за 2015г.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Водопровод в село Димчево е най-новата атракция

Бургаското село Димчево ще има водопровод. Нов водопровод. Това обеща заместник кметът на Бургас д-р Лорис Мануелян

прочетено 2494 пъти
Превантивните мерки за недопускане на бедствия – ангажимент на областните управители и кметовете

Вземането на превантивни мерки за недопускане възникването на бедствени ситуации и човешки жертви във връзка с очакваните валежи и снеготопене, стават основен ангажимент на областните управители и кметовете, стана ясно от Решение 130 от 10.02.2012 година на Министерски съвет.

прочетено 1806 пъти
Обновяват канализация и водоснабдяване в Меден рудник, Бургас - предизборно

Удрят първа копка на на поляната до бл. 528 и бл. 529 в Меден рудник. На обръщалото на автобуса. След кръговото движение - нова екстра за най-големия бургаски квартал.

прочетено 4128 пъти
Северна скоростна тангента на Столична община

От коалиция за устойчиво развитие съобщиха, че Екологичен съвет на МОСВ стартира Северна скоростна тангента на Столична община

прочетено 5512 пъти
Коледни промоции на ВиК- Бургас

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени. Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията: - Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

прочетено 2665 пъти
Община Бургас няма задължения към детските градини

Детските градини са на делегиран бюджет. Те имат средства, за да подсигурят вода на децата по времето, през което няма да има водоснабдяване. Допълнително средства няма защо да им превеждаме, защото парите за издръжка, включително и за това перо при извънредни ситуации, ги имат в бюджета.

прочетено 2013 пъти
Старт на автоматистрала Хемус

Изменение и допълнение на решение по ОВОС на министъра на околната среда и водите № 166-14/1996 г. , разгледа днес Висшият експертен екологичен съвет към Миниситреството на околната среда и водите, с което бе одобрена реализацията на проекта АМ “Хемус” от км 0+000 до км 8+500, включително прилежащите пътни възли и отклонения. Заседанието беше ръководено от председателя на съвета – зам.-министър Евдокия Манева, в разискванията от страна на неправителствения сектор участваха проф. д-р Мария Златева, председател на Федерация „Интереко 21” и Дончо Иванов – председател на гражданско сдружение „Хармония” и Коалиция за устойчиво развитие. Възложител на инвестиционното предложение е Агенция „Пътна инфраструктура”, до момента частично са извършени строителни работи по насипите, почистване на хумуса, полагане на пътната основа и малките съоръжения.

прочетено 31021 пъти
Общинарите: Сградите извън каналите на Ченгенето нямат шанс

Общинарите: Сградите извън каналите на Ченгенето нямат шанс Интервю на г-жа Илиева, публикувано във в-к Черноморски фар Невъзможно е да бъдат узаконени, първото условие е да има ПУП и променено предназначение на земята, казва гл. архитект на Бургас Веселина ИЛИЕВА.

прочетено 2350 пъти
Протест срещу операторите на обществени услуги

На 26 септември 2010 г., в София, по инициатива на Гражданско движение ДНЕС, представители на граждански организации от цялата страна се събраха и взеха решение за организиране и провеждане на Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите”.

прочетено 1742 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas Тройно дестилирана украинска водка Странджа, Бръшлян Есен в Париж от Бутик Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Четвърти рожден ден Бургас и Леонардо Кедрите Данил Извилистая жизнь дерева
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development