Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Регионалната инспекция по околната среда

Регионалната инспекция по околната среда и водите - гр. Бургас обхваща територията на Бургаска област, част от Сливенска (Община Котел) и част от Варненска (Община Бяла). Общо в обхвата на инспекцията влизат 15 общини с територия 8 121 км2 и население приблизително 451 000 жители. Територията на действие на инспекцията е втората по големина в страната след Софийската. Като регионално поделение на Министерството на околната среда и водите, РИОСВ - Бургас провежда държавната политика за опазване и контрол на околната среда. Предмет на дейност е чистотата на въздуха, водите и почвата, управлението на отпадъците, съхранението на биологичното разнообразие и охраната на резерватите, рационалното и екологосъобразно използване на земните недра и подземните богатства, предоставяне на информация на общини, НПО и заинтересовани лица, както и вземане на решения по ликвидиране на последствията от замърсяване.
http://www.riosvbs.unacs.bg/

Тази статия е разглеждана: 4799 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Wall! Конкурс прическа Бургас 2009 Кавказка иглика Tiffi Shop wellcome to bourgas созопол 1 5 Графила 2009, Бургас ФОН Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development