Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация НАЦИОНАЛЕН РОК ФЕСТИВАЛ "РОК - ЕКСПЛОЗИЯ" - БУРГАС

НАЦИОНАЛЕН РОК ФЕСТИВАЛ

Националният рок фестивал се провежда през месец юли в Летен театър - Бургас и се организира от фондация "Тоника" със съдействието на Община Бургас. Генерален спонсор на фестивала е фондация "ЛУКойл".

    Във фестивала имат право да участват действащи български рок групи с изявено медийно присъствие, изпълняващи авторски песни. В двете конкурсни вечери публиката определя чрез анкетни карти награди за най-добра песен на годината и най-добра рок група. Извън конкурсната програма с рецитали се представят изявени и утвърдени състави. Организаторите създават необходимите технически и организационни условия за доброто представяне на участниците.

    За популяризиране на фестивала спомагат организираните пресконференции с журналисти, специалисти и участници, излъчванията по БНТ, местните ефирни и кабелни телевизии и радиа.

    Ежегодното провеждане, интересът на разнородната публика, участието на изявени рок групи спомагат за утвърждаване на Националният рок фестивал и повишават неговия авторитет в музикалния живот на страната.

 Тази статия е разглеждана: 5029 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
флора 2008 Tiffi Shop Театър за драма. опера и балет, Бургас Пролет, кокичета сред тухли Бургас, ФЛОРА 2009 Странджа, Бръшлян Pink For Sale ЛРД Довиждане, лято! Катедрала в Париж от Бутик ahtopol
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development