Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Ваклин Стойновски

Ваклин Стойновски

Ваклин Стойновски е роден на 26 юни 1968 г. в Бургас. Възпитаник е на Английската гимназия в морския град, а след това е завършил УНСС - София със специалност финанси. Той е от онези хора, които имат ясна визия за бъдещето и още на 24 години започва да развива собствен бизнес.
Собственик е на „Онтайм дистрибюшън енд лоджистикс" ЕООД. Компанията е на пазара повече от 15 години и е една от най-известните дистрибуторски фирми у нас. Нейни основни клиенти са Metro, Billa, OMV, Shell, McDonald"s, KFC, Pizza Hut, Goody"s, Happy.
Притежава първата частна пакетираща компанията Мултипак.
Развива дейност и в сферата на развлекателният бизнес. Под шапката на веригата „Куул Плейс" управлява 13 заведения на територията на Бургас, някои от които са сезонни.
Негова фирма стопанисва Централния и Северния бургаски плаж, както и два подлеза на централния булевард в Бургас. През 2008 година ще започне строежа на първият обществен подземен паркинг.

Тази статия е разглеждана: 5659 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел самолет Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия хотел приморец Бургас Мото клуб МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu БГ СМЕШКИ Цветя Пони тоже кони
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development