Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Театрален фестивал НА БРЕГА 2007

Традиционният международен театрален фестивал“На брега“ще се проведе в Бургас между 7 и 14 септември.“Основната цел е бургаската публика да се срещне с най-доброто, което се е случило през сезона“, коментира директорът на фестивала Борислав Чакринов. Новото тази година са куклените спектакли за възрастни на театрите в Бургас, Стара Загора и Пловдив. Откриването е с бургаската премиера“Без зестра“от Ал.Островски, в главните роли Асен Блатечки и младата актриса Полин Лалова.Постановката е на Иван Урумов. Единадесет са спектаклите включени във фестивала. Народен театър“Иван Вазов“- София ще гостува с нашумялата постановка на Александър Морфов“Хъшове“.“На брега“е с традиционно международно участие.Тази година ще се представят френска театрална компания“Шеневоа“и руския център за драматургия и режисура“Казанцев“.Фестивалът се организира от Община Бургас,Театрално сдружение“На брега“и драматичен театър“Адриана Будевска“. За куклените спектакли цените на билетите са 6 и 8 лв., а за останалите 10,12,15 и 20 лв.


Тази статия е разглеждана: 2659 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi централна градска тоалетна Светла къщичка в градината пътят за никъде орел Бургас и Леонардо Тройката, паметника Кавказка иглика Гимназия Раковски камини всичко за отопланието
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development