Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Улица Александровска - Първи май

По време на социализма "Александровска" се наричаше "Първи май". Пльосната насред Бургас от Гарата до махалата на Коджакафалията - Официална улица, на която Кафенетата не и пасват, но Осми март и отиваше, и затова до ден днешен не сядаме там.

По време на манифестации - срещу хотел България, на разширението на БНБ - на 40 метра от Общината, се опъваше трибуна, там се качваха 4 реда другари, опнати като домати на кол, и махаха на минаващите. Нямам идея защо учителите ни толкова се втеляваха в правите редици и в стройното пеене, като ясно осъзнавахме, или поне осъзнахме След Това, че повечето са били дисиденти.


(тази снимка е от групата Старият Бургас в една социална медия)

Много бургазлии, които живееха в Центъра на града, разбирайте около входа на Морската градина, дори не подозираха за съществуването на продължение на Бургас зад Паметника с Гларуса  главата.

Паметника на Тройката


"Гурко" маркираше окончателния и безвъзвратен край на града, като особената точка беше онази архитектурно изискана  полумаза в ъгъла на двора на "Кирил и Методи" - градската тоалетна.Тази статия е разглеждана: 3539 пъти Галерия

» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора -Бургас-2009.JPG Източен лопох цвят грее грее Кокили за Строителите-супер НОВО!!! Декоративни дървени конструкций през деня не трябва да спиш! Конкур глазами зрителя Конкурс прическа Бургас 2009 Гъбките информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Пролет, кокичета сред тухли
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development