Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Танцово студио "ДЮН"

Студио "ДЮН" е създадено от бургаската Танцова компания ДЮН/Сдружение Танц БГ.

В студиото се провеждат разнообразни танцови занимания за любители от всички възрасти – Салса, Народни танци, Съвременен танц, Йога, Dance Aerobic, Капоейра, Регетон;

Дейността на студиото включва и редовни семинари за млади професионалисти в областта на съвременния танц. Гост – преподаватели в международни проекти на Студио ДЮН са били: Янел Плюме /Франция/, Юрий Коняр /Словения/, Фиона Милуард /Великобритания/, Изабел Шад /Германия/, Илия Мрак /САЩ/, Лесли Бейкър /Канада/ и др.

В студиото се помещава и Танцова школа "ДЮН". В нея се обучават деца и младежи на възраст от 4 до 20 год. Основните танцови стилове в школата са Хип-Хоп, Модерен и Съвременен танц.
Сайт на Студио "ДЮН" :
www.studiodune.org

Адрес:
Бургас, ул."Цар Асен" 7, ет.4 /срещу входа на Кино "Тракия"/
Телефон: 0898/912545

[email protected]


Тази статия е разглеждана: 3026 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Старото пристанище Професиоанални Американски Кокили за Строители Община Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас. Залез Конкурс прическа Бургас 2009 ograda оферта заем ГРАФИЛА 2009, Бургас над Ахелой
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development