Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Права и собственост

Този домейн е собственост на Смарт Уеб ООД. 

„Смарт Уеб” ООД (наричано по-долу Смарт Уеб) e търговското дружество, вписано в Търговския регистър под ЕИК 201453518, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ул. "Иван Богоров” № 20, и с адрес за кореспонденция: гр. Бургас, Славейков 126, вх.А, вт.2 оф. 2 , тел. (+359 56) 845239, e-mail: [email protected], регистрирано по Закона за данъка върху добавената стойност с номер по ЗДДС: BG201453518, предоставящо посредством администрираните от него уебсайтове информационните ресурси и услуги.

Материалите на сайта могат да бъдат използвани след писмено съгласие на екипа на burgaslargo.com и/или поставяне на активна връзка към www.burgaslargo.org и конкретната страница, от която са взети материалите.

Забележка: Публикуването на коментари не е анонимно. Коментарите подлежат на администраторски контрол. Нецензурни, расистки изказвания и обидни мнения, както и рекламни послания ще бъдат изтривани. При чести нарушения от страна на един потребител, достъпът му до сайта ще бъде ограничен.Тази статия е разглеждана: 29887 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Заслон в местност Живия огън Под И Над Бургаският кей Четвърти рожден ден аз Изтравниче Бургас, ФЛОРА 2009 Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Довиждане, лято! Лалета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development