Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация ШКОЛА ПО СТЪКЛОПИС

ШКОЛА ПО СТЪКЛОПИС

ШКОЛА ПО СТЪКЛОПИС

ШКОЛА ПО СТЪКЛОПИС
КЪМ МЛАДЕЖКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР – гр. БУРГАС
8000 Бургас, ул. „Гладстон” № 47, ет. 2, ателие – стая № 16


Ръководител на школата е г-жа Мария Шурелова, художник – приложник и дългогодишен преподавател по изобразително изкуство.

 Школата функционира от 2000 година и се радва на голям успех и популярност, през нея минават десетки деца от 7 до 15 години.
 
 Организира ежегодно : изложби в сградата на МКЦ и градските галерии; благотворителни базари; участва в европейски проекти и програми; пленери; екскурзии.
 
 Получавала е награди и грамоти от МКЦ и кметовете на Община Бургас за участие и принос в образователните програми на общината.
 
 Стъклописите се отличават с художествено изпълнение на витражните проекти и прецизно полагане на специалните бои за стъкло. Децата се учат да рисуват и усъвършенстват усета си за цвят и композиция.
 
 Работата над проектите и стъклописите изисква максимална концентрация, при което часовете минават неусетно и е своеобразна арт терапия и за най-палавите деца.
 
 Всяка детска творба е уникална и неповторима! С богатата си игра на оцветена светлина и детска непринуденост, съществено влияят на емоционалната изразителност на всеки интериор, внасят красота и добро настроение!

 

 

 

 Контакти  Занятия през 2009 г.
 056 / 84 07 90  В две групи всяка събота
 0898/488 704  І гр. – 10.00 ÷ 12.00 ч.
 056 / 91 76 75  ІІ гр. – 12.00 ÷ 14.00 чТази статия е разглеждана: 4725 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Пристанище Приморско БСУ розичка Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ самотна обитателка зад облаците плахо наднича... Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Цвете Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Флора Бургас 2009 Египет
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development