Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Румяна Желева

Румяна Желева

Румяна Желева е родена на 18 Април 1969 г, Нова Загора Завършва немска езикова гимназия в Бургас.    Доктор по социология. Владее немски, английски и руски език.

     Диплома по социология, СУ "Св. Климент Охридски", София (1995 г.). Докторска степен по социология от Otto von Guericke Universität, Магдебург, Германия (2003 г.).
    Множество участия в международни социални проекти и проекти в областта на регионалното развитие. Десетки публикации по икономическа социология, предприемачество, корпоративна социална отговорност и индустриални отношения (от 1997 г.).
    Хоноруван преподавател в катедра по социология, СУ "Св. Климент Охридски" (от 2001 г.).
    Научен сътрудник в секция "Социология на труда и социалната политика",, Институт по социология на Българска академия на науките (от 2005 г.).
    Гост-преподавател по европейски изследвания, Университет Магдебург, Германия (2007 г.).
    Член на Политическа партия ГЕРБ

Тази статия е разглеждана: 2576 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
9 мая 2015 года 7 Извор на Марина река Роза В очакване на жертвата Кръст за Бургас моите цветя Във висините жълто и сиво Извилистая жизнь дерева Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development