Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация ВАРНЕНСКА АСОЦИАЦИЯ НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ И ХОТЕЛИЕРИТЕ

Председател: Димитър Лефтеров
Седалище: Варна, ул. "Сава Радулов" 15, ет. 2, ап. 4
Тел.: 052/604-798
e-mail: [email protected]

Варненска Асоциация на Ресторантьорите и Хотелиерите е регионална структура на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА//BHRA. Асоциацията има изградени регионални структури в райони с развит туризъм. Най-големите от тях са по Черноморието, в София, в Слънчев бряг, във Варна, в Банско, в Златоград, в Смолян, в Пловдив, в Чепеларе, в КК “Боровец”, Несебър, Асеновград, Велико Търново и др.

БХРА работи активно с различни държавни и обществени организации в България – Министерство на икономиката, Министерство на финансите, Министерство на регионалното развитие, различни комисии към Народното събрание, Българската туристическа камара, Българската асоциация на туристическите агенции, Българската асоциация за алтернативен туризъм, Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата, СУ ”Св. Кл. Охридски”, регионални и местни туристически сдружения и др.

Варненска Асоциация на Ресторантьорите и Хотелиерите обединява и работи за интересите на своите членове, както и организира различни прояви на местно и национално ниво за подпомагане развитието на хотелиерството и ресторантьорството, както и на туристическият отрасъл в България.

* Асоциации, сдружения и организации, гр. Варна.
** Туризъм, Ресторантьорство, Хотелиерство - гр. Варна и област.Тази статия е разглеждана: 4470 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Водна топка 1 Гиацинт от прозореца Бургаски залез.JPG Флора Бургас 2009 Коктейл Конструкция Тройна дъга над Бургас майк Машините на Леонардо лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development