Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Медицински център "Оксигена" - Варна

Медицински център „Оксигена” предлага клинично утвърден и широко използван по света метод на лечение с хипербарна оксигенация (ХБО) – терапия с дишане на 100 % кислород под повишено налягане в барокамера при: отравяния и изгаряния; декомпресионна болест; газ-гангрена и други инфекции; остеомиелит; асептична некроза на бедрените глави; травми; диабет и диабетични усложнения; множествена склероза; загуба на слуха; тинитус; исхемичен мозъчен инсулт; церебрална парализа; вирусен или токсичен хепатит; пластична хирургия и др. Разполага с две многоместни барокамери с индивидуални дихателни апарати и кислородни маски, аудио-визуална система за наблюдение и възможност за лечение на пациенти на носилка. Осъществяват се лекарски прегледи и лечение от висококвалифициран специалист при ортопедични и травматологични проблеми. Прилага се озоно-терапия при дискови хернии, радикулити, плексити и други заболявания. Осигурява специализиран медицински транспорт. Центърът работи и по спешност.

9010, гр. Варна,
бул. Христо Смирненски 1
тел.:+359 52 611 543
факс.:+359 52 611 543
e-mail: [email protected]
www.hmc-oxygena.comТази статия е разглеждана: 4830 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО ВИК УСЛУГИ БУРГАС Известен Созополски профил Аз И Брат ми  с децата . тия бански нищо не скриват... Парк в Бургас, Младежки дом Париж - моста на Александър 3-ти витраж5 pepi отбор камини Фотографи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development