Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов " АД - Велико Търново

МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов " АД - гр. Велико Търново е най-голямото лечебно заведение за болнична помощ на територията на Великотърновска област. Разположена е в две бази. С наличната апаратура и кадри осигурява високо квалифицирана и тясно профилирана болнична медицинска помощ.
Дейности: Диагностика и лечение на остри заболявания (травми, спешни хирургични заболявания), състояния изискващи оперативно лечение, родилна помощ, физиотерапия и болнична рехабилитация, диагностика и консултации с лекари и стоматолози от други лечебни заведения, медико-козметични услуги, клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура, съгласно действащото в страната законодателство, учебна и научна дейност.

5000,Велико Търново
ул. "Ниш" № 1
тел.:+359 62 626 841
факс.:+359 62 647 831
e-mail:[email protected]
www.mobaltarnovo.comТази статия е разглеждана: 3463 пъти» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя евро 2008 Фрагмент от сграда в Бургас Паметник на незнайния войн http://rosengeorgiev.com МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Конкурс прическа Бургас 2009 врабец Мишка Конкурс прическа Бургас 2009 Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development