Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
През лятото ще има бизнес класа във влаковете и комети по Черноморието

15 Май 2011, Неделя

БДЖ ще получи европейски пари за купуване на нови вагони и локомотиви. Това ще се случи след като реформата в железниците бъде доведена до край.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Иновационен съвет към БТПП започна работа

Българската търговско-промишлена палата, Българската академия на науките, Селскостопанска академия, Техническия университет, гр.София и около 10 други университети и висщи училища се споразумяха за създаването на Съвет за иновации.

прочетено 2336 пъти
0
За икономическите отношения България - Япония

На среща с представители на Посолството на Япония в София и българския търговски съветник в Посолството ни в Токио се коментираха възможностите за сътрудничество с оглед на тежката обстановка в Япония след земетресението тази година.

прочетено 2446 пъти
0
Дискриминация спрямо фотоволтаичната технология

След едногодишно „замразяване” между първо и второ четене, на 04 май 2011 г. Парламентарната комисия по земеделието и горите прие Закон за допълнение и изменение (ЗИД) на Закона за опазване на земеделските земи (ЗОЗЗ).

прочетено 2298 пъти
0
Страните-членки трябва да разрешат държавна помощ за рибарския сектор

Страните от ЕС трябва да разрешат държавна помощ за рибарите - това заяви българският евродепутат от Групата на социалистите Илияна Йотова по време на пленарното заседание в Страсбург.

прочетено 2550 пъти
0
Фондация Биоразнобразие организира обучение за земеделците от Странджа

Фондация Биоразнообразие организира в Царево обучение за земеделските производители от Странджа как да кандидатстват за плащания по Натура 2000 за земеделски земи.

прочетено 2568 пъти
0
Правителството иска от Лукойл гаранции за българския пазар, след като Русия спря износа на петролни продукти

Русия обяви мораториум върху износа на петрол и петролни продукти. Министър Трайчо Трайков поиска от Лукойл Нефтохим Бургас, да гарантира, че ще има горива за българския пазар

прочетено 2216 пъти
0
ЕБВР отпуска кредитна линия от 10 млн. евро на Банка ДСК

Кредитната линия за 10 млн. евро на Банка ДСК е за последващо кредитиране на местни частни фирми, които се заемат с устойчиви инвестиции в енергетиката.

прочетено 1916 пъти
0
Учредиха секторен консултативен съвет Машиностроене

На 27 април 2011 се учреди Секторен консултативен съвет Машиностроене. Този съвет ще утвърждава препоръчителните професионални стандарти в сферата на машиностроенето и ще разработва и предлага политики и стратегии за пазара на труда на секторно ниво, ще приема препоръчителни социално-осигурителни прагове за бранша и ще прави предложения за актуализиране на националния класификатор на професиите и длъжностите.

прочетено 2662 пъти
0
Младежи се обучиха в продуциране на собствен музикален стил

Семинарът обхвана три теми, които са най-важните за изграждане на собствен музикален стил. Етапите на обучението преминаха от основни стъпки на авторска електронна музика, организиране на маркетинг и ПР, и завърши с изработване и продуциране на собствен стил.

прочетено 2834 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas коте Красимир Балъков Флора Бургас 2009 Pepi Над Община Бургас Старият Бургас Лятото докато ние спи, те творят Най-тъжната ми снимка... Български секс магазин Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development