Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Европейски морски ден18 Май 2011, Сряда


Източник: Maritime.bg - България

Изпълнителна агенция Морска администрация отбелязва Европейски морски ден

Изпълнителна агенция Морска администрация ще отбележи Европейски морски ден с национална информационна среща на тема Развитие на логистичната мрежа в Централна и Югоизточна Европа – сътрудничество в рамките на проект WATERMODE. Целта на срещата е  заинтересованите страни да се запознаят с резултатите от дейностите в сферата на транспортната логистика и да се инициират дискусии по разглежданите актуални теми.

Срещата ще се проведе на 18 и 19 май 2011 г. в гр. Варна, хотел „Димят”.

В срещата по случай обявения Европейски морски ден ще участват експерти  от държавната администрация и частния сектор в областта на логистиката и мултимодалните превози. Гост-лектори на срещата ще бъдат представител на  австрийския партньор по проект WATERMODE – Austrian Mobility Research Organization (FGM – AMOR) и професор от  Университета в Нови Сад – партньор по проекта. Български логистични центрове ще представят дейността си.

На 3 декември 2007 г., Европейската комисия, Европейският парламент и Съветът на Европейския съюз с декларация обявиха 20 май за Европейски морски ден. Неговото ежегодно провеждане има за цел да повиши осведомеността и съзнанието на обществото за значението на морето, морската индустрия и крайбрежните райони, както и да насърчи изграждането на европейска морска идентичност.

http://maritime.bg/bg/news/iama_otbelyazva_evro_mor


Прочетено: 10492 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
врабец Машините на Леонардо Най-тъжната ми снимка... витраж4 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ 3 Ботева Европейка Цветя Underground строителство Подводен свят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development