Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
НЕ на алкохола по време на евроизборите в Бургас

04 Юни 2009, Четвъртък

Със заповед на кмета Димитър Николов продажбата и сервирането на спиртни напитки в Бургас ще бъде преустановена за времето от 20.00 часа на 6 юни до 10.00 часа на 8 юни 2009 г. Бургас пак в истерия. Нова вратичка за попълване на джобовете на следящите лица - инициатива за неупотреба на алкохол по време на изборите. Очаквайте заповед за размисъл, т.е. за мислене.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


„Европейски градове срещу наркотиците” се срещат на Балканска конференция в Бургас

Балкански офис на организацията ECAD /Европейски градове срещу наркотиците/ са организатори на VI Балканска конференция на градовете членове на ECAD. Темата на форума тази година е „Мениджмънт на програмите в сферата на употребата на наркотични вещества ”. Конференцията ще се проведе в рамките на два дни в хотелски комплекс „VIP Zone” край град Созопол. Откриването ще е в 14.00 часа на 4 юни.

прочетено 2297 пъти
0
Община Бургас пуска извънредни автобусни линии за Черешова задушница

Ден преди изборите е черешова задушница, когато се молим и почитаме душите на мъртвите близки и приятели. Ден след черешова задушница са изборите и след тях може би ще се молим за душите на живите. Всичко зависи от нас. Иначе Европарламентът е върхът на сладоледа, а ПР акциите на симпатягатие в Общината продължават.

прочетено 2643 пъти
0
Правят извънредни проверки на автобусите в Бургас по заповед на кмета Николов

Преди всеки първи курс за деня на шофьорите в обществения транспорт трябва да се прави медицински преглед и да се проверява техническото състояние на автобусите.

прочетено 2226 пъти
2
Кметът към партиите в Бургас: Не лепете плакати по спирки и стълбове!

Кметът към партиите в Бургас: Не лепете плакати по спирки и стълбове! Преди около две години образът на кмета ни гледаше от всички стени и задънени ъгълчета с лека чупка във врата. Днес той е най-елегантният кмет в България, доверено лице на най-влчтелният политик в малката ни, но красива страна. Информацията в това материалче е доста полезна

прочетено 2076 пъти
0
Откриват изцяло благоустроеното и озеленено вътрешно – блоково пространство в зона „А” на ж.к. „Меден Рудник”

на 25 май /понеделник/ от 12.00 часа кметът на Община Бургас Димитър Николов ще открие изцяло благоустроеното и озеленено вътрешно – блоково пространство в зона „А” на ж.к. „Меден Рудник”, заключено между блоковете 411, 412, 413 и 414. На мястото на старите метални гаражи и отпадъци сега там има 4 детски площадки, много алеи и 3 новоизградени паркинга.

прочетено 1865 пъти
0
Община Бургас провежда за втори път кампания за абитуриентските балове

За втори пореден път Община Бургас ще проведе информационната кампания за безопасно шофиране по време на абитуриентски балове 2009. И тази година тя се организира под мотото „Празници МНОГО! Животът е ЕДИН!”. Инициативата ще стартира на 22 май /петък/ от 18.00 часа на площад Тройката, когато е официалното изпращане на първите бургаски абитуриенти от СОУ „Иван Вазов” и ПГ по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола”.

прочетено 2358 пъти
0
Капаните в Морската хлопват врати

Капаните в Морската градина хлопват врати заради високи наеми, алармираха вчера собственици от Сдружението на собственици на заведения в Приморски парк. От 26 обекта върху общинска собственост в момента работят едва три, каза Кирил Панайотов, председател на сдружението. Оттам се оплакват, че наемът за площ е завишен многократно. От тази година те трябва да плащат по 35 лева на квадратен метър, така в зависимост от квадратурата някои от тях трябва да внесат в местната хазна на месец от 6 до 7 000 лева на кв.м, а на година сумата идва между 70 и 80 000 лева. Наем от 18 евро на кв. метър няма никъде в Бургас, дори и в централна градска част, заявиха вчера собственици.

прочетено 5058 пъти
5
Бургазлии подкрепиха концесионирането на спирките в анкета

Близо 400 бургазлии споделиха своето мнение относно концесионирането на автобусните спирки в града чрез все още активната анкета в сайта на Община Бургас. 55 % от тях смятат, че концесията е абсолютно задължителна. 15 % от гласувалите са на мнение, че тя е добър вариант, но проектът трябва да се прецизира. 29 % от анкетираните казват, че не е нужно спирките да се дават на концесия.

прочетено 1831 пъти
3


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас, мостика майк палма Близо до жп гарата Дружинката Старият Бургас Бургас, ФЛОРА 2009 Малката
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development