Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас провежда за втори път кампания за абитуриентските балове



19 Май 2009, Вторник



За втори пореден път Община Бургас ще проведе информационната кампания за безопасно шофиране по време на абитуриентски балове 2009. И тази година тя се организира под мотото „Празници МНОГО! Животът е ЕДИН!”. Инициативата ще стартира на 22 май /петък/ от 18.00 часа на площад Тройката, когато е официалното изпращане на първите бургаски абитуриенти от СОУ „Иван Вазов” и ПГ по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола”.

За втори пореден път Община Бургас ще проведе информационната кампания за безопасно шофиране по време на абитуриентски балове 2009. И тази година тя се организира под мотото „Празници МНОГО! Животът е ЕДИН!”.

     Инициативата ще стартира на 22 май /петък/ от 18.00 часа на площад Тройката, когато е официалното изпращане на първите бургаски абитуриенти от СОУ „Иван Вазов” и ПГ по морско корабоплаване и риболов „Свети Никола”.

     Началото на кампанията ще бъде дадено с разлепването на първите информационни материали, носещи нейното послание – „Празници МНОГО! Животът е ЕДИН!”. Те ще бъдат поставени върху превозните средства, с които зрелостниците ще се придвижват до местата на своите балове.

     Инициативата е на кмета на община Бургас Димитър Николов и е съгласувана с органите на МВР в града.

      „Надявам се, че и този път посланието на кампанията ще успее да повиши вниманието на зрелостниците за безопасно шофиране в абитуриентската нощ. Дано тази година Бургас да не фигурира в нито една полицейска хроника за пострадали ученици по баловете”, заяви Димитър Николов.

     Целта на инициативата е да се сведат до минимум или напълно да се избегнат случаите на пътни произшествия, които възникват ежегодно по време на традиционните абитуриентски балове. Голяма част от тези инциденти често имат трагични последици. Причините за това са бързата скорост, приповдигнатото еуфорично настроение и шофирането в нетрезво състояние на завършващите ученици. 


Прочетено: 3340 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 палма От моста в Слънчев Бряг Жълто подрумиче Созопол. морето деца пчела ograda майк Йордановден 2011, Бургас - от Тина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development