Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Превантивен център против насилието отваря врати в Бургас26 Юни 2009, ПетъкЦентър, който ще оказва реална юридическа и социална помощ на жертви на домашно насилие, престъпления и наркомания, отваря врати в Бургас. Той ще бъде открит от кмета Димитър Николов и директорът на Областна дирекция „Полиция” комисар Васил Едрев.

Център, който ще оказва реална юридическа и социална помощ на жертви на домашно насилие, престъпления и наркомания, отваря врати в Бургас. Той ще бъде открит от кмета Димитър Николов и директорът на Областна дирекция „Полиция” комисар Васил Едрев.

Проектът се реализира по силата на тристранно споразумение между Община Бургас, ОДП-Бургас и Асоциация ”Деметра”. Мотото на центъра ще бъде: ”Заедно срещу насилието”. В него ще се ще консултират жертви на домашно насилие, ще се разработват и изпълняват проекти и програми за превенция на насилието и престъпността, войната по пътищата, наркоманиите.

Превантивният център се намира на ул. ”Мария Луиза” №9. Помещението е осигурено от Община Бургас, която ще заплаща и консумативите по неговата подръжка. Ремонтните дейности и обзавеждането са дело на Областна дирекция ”Полиция”-Бургас, а Асоциация „Деметра” осигурява юрист и социален работник, които ще обслужват центъра.

Официалното откриване е насрочено за 14.00 часа на 29.06.09 г. /понеделник/. Като официални гости са поканени представители на социален дом „Коджакафалията”, Деян Костов - директор на Бургаския затвор, Вълчо Вълчев - директор на дирекция „Социално подпомагане” - Бургас и др.

 Прочетено: 2126 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани камини всичко за отопланието Под И Над Spirit of Burgas Pepi Бургаският кей Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови докато ние спи, те творят Първа копка Долно Езерово kq Великолепието на Париж от Бутик Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development