Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Превантивен център против насилието отваря врати в Бургас



26 Юни 2009, Петък



Център, който ще оказва реална юридическа и социална помощ на жертви на домашно насилие, престъпления и наркомания, отваря врати в Бургас. Той ще бъде открит от кмета Димитър Николов и директорът на Областна дирекция „Полиция” комисар Васил Едрев.

Център, който ще оказва реална юридическа и социална помощ на жертви на домашно насилие, престъпления и наркомания, отваря врати в Бургас. Той ще бъде открит от кмета Димитър Николов и директорът на Областна дирекция „Полиция” комисар Васил Едрев.

Проектът се реализира по силата на тристранно споразумение между Община Бургас, ОДП-Бургас и Асоциация ”Деметра”. Мотото на центъра ще бъде: ”Заедно срещу насилието”. В него ще се ще консултират жертви на домашно насилие, ще се разработват и изпълняват проекти и програми за превенция на насилието и престъпността, войната по пътищата, наркоманиите.

Превантивният център се намира на ул. ”Мария Луиза” №9. Помещението е осигурено от Община Бургас, която ще заплаща и консумативите по неговата подръжка. Ремонтните дейности и обзавеждането са дело на Областна дирекция ”Полиция”-Бургас, а Асоциация „Деметра” осигурява юрист и социален работник, които ще обслужват центъра.

Официалното откриване е насрочено за 14.00 часа на 29.06.09 г. /понеделник/. Като официални гости са поканени представители на социален дом „Коджакафалията”, Деян Костов - директор на Бургаския затвор, Вълчо Вълчев - директор на дирекция „Социално подпомагане” - Бургас и др.

 



Прочетено: 3242 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей съботно кафе Машина за боядисване 2,1 л/мин, бутална помпа HSP3890-2490 ЛВ. АНАЛОГ НА GRACO ST-MAX 395 Бургас, ФЛОРА 2009 Заслон в местност Живия огън ГРОБИЩЕН ПАРК Първа копка Светла Декабрь 2017 года през деня не трябва да спиш! Bulgarian Airlines...ама в Кайро до паркинга на
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development