Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Пускат допълнителни автобуси за Черешова задушница

18 Юни 2013, Вторник

В Бургас, във връзка с очакваното увеличение на трафика на Черешова задушница, се пускат допълнителни автобуси.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


От 26 МАРТ променят част от маршрута на автобус № 4

Общинският превозвач „Бургасбус” уведомява жителите и гостите на Бургас, че с цел подобряване на транспортното обслужване от 26 март /понеделник/ въвежда промени в маршрута на автобусна линия № 4.

прочетено 2936 пъти
Откриха топлата вода: Директна видеовръзка с Япония - Бургас

Нова конферентна зала и работни помещения на Лабораторията по математична химия към ВХТИ (днес Университет Проф. д-р Асен Златаров)

прочетено 8946 пъти
Бургас: Кариерен форум в Университет Асен Златаров

Проф. Петков, ректор на Университет Проф. д-р Асен Златаров подписа колективен трудов договор с председателя на синдикалния съвет доц. Кирил Петров заедно с комисията по изготвянето му.

прочетено 6414 пъти
Извънредни автобуси за Архангелова задушница

Извънредни автобуси за гражданите предоставя общинският превозвач „Бургасбус” за Архангелова задушница - 6 ноември. По този начин ще бъде избегнато препълването на градските автобуси. Това е една от най-важните дати в християнския календар. На нея отдаваме почит към паметта на мъртвите. Двете извънредни автобусни линии ще се движат по направленията к-с "Меден рудник" - Гробищен парк и комплексите "Славейков" и „Изгрев” - Гробищен парк. Те ще бъдат с номера 109 и 13А. Извънредните автобуси ще се ползват срещу закупен автобусен билет на цената на билет в градския транспорт – 1 лев. В тях няма да важат картите за други автобусни линии.

прочетено 2092 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Бургас 26 август

На 23/24.08.т.г., чрез избутване на хладилна витрина и последващо отваряне на врата е извършена кражба на безалкохолни напитки и бира / на обща стойност около 100 лв. / от магазин за пакетирани стоки, разположен на спирката срещу ВХТИ в к-с «Славейков» - в резултат на съвместната работа на служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас и сектор «Базова научно-техническа лаборатория» при ОД МВР Бургас е

прочетено 2471 пъти
Не може да бъде! Община Бургас направи използваем още един градски подлез

Колкото една гарсониера е струвал ремонтът на подлез, около ВХТИ. От Общината успокояват пешеходците, че могат да го ползват без да се притесняват. Пешеходците и досега не се притесняваха, като го ползваха за най-различни отходни и трудови дейности.

прочетено 3829 пъти
Извънредни автобуси на Архангелова задушница в Бургас

На 7 ноември /събота/ общинският превозвач „Бургасбус" ще пусне две извънредни автобусни линии по направленията к-с „Меден рудник” - Гробищен парк и к-с „Славейков” - Гробищен парк. Те ще бъдат с номера 109 и 13А. По този начин ще бъдат улеснени гражданите и ще се избегне препълването на градските автобуси в деня на Архангелова задушница - една от най-почитаните дати в християнския календар.

прочетено 1930 пъти


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Фотографи Бургаският мост през 2011 г. палма така е по-добре В парка Конкурс прическа Бургас 2009 Несебър Приятелки в три цвята Арина За Майсторите!!!!!!! Pepi Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development