Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Коледни промоции на ВиК- Бургас

03 Декември 2010, Петък

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени. Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията: - Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Проект Интегриран воден цикъл, Бургас

Приключи изпълнението на последния етап от проекта „Интегриран воден цикъл”, който се изпълнява в Бургас със средства по програма ИСПА. Стойността на проекта е 40 млн. лева и той се изпълняваше в продължение на няколко години.

прочетено 1720 пъти
0
Пристанище Бургас очаква да завърши годината с печалба от 2 млн. лева

Пристанище Бургас очаква да завърши годината с оперативна печалба от 2 млн. лева, което би било 203% повече в сравнение с 2009 г., съобщиха от дружеството. Обработените товари през порта за първите единайсет месеца на годината са 3 млн. тона. Пратките, преминаващи през пристанището, най-често са свързани с доставката или изпращането на метали, зърнени храни, скрап, техническа дървесина и материали за изграждане на възобновяеми енергийни източници.

прочетено 1776 пъти
0
Областният управител - докладчик

Споразумение за търговско-икономическо, научно-техническо и хуманитарно културно сътрудничество подписаха Областният управител Константин Гребенаров и Първият заместник Председател на Съвета на министрите на Автономна република Крим, Украйна

прочетено 1567 пъти
0
Коледните празници вече започнаха в панаира

Коледните празници в Пловдив започнаха от панаира, където на 1 декември в 11 ч бе открит традиционният базар. Мажоретен състав и духов оркестър към Обединения детски комплекс в града направиха истинско шоу преди старта. Те дадоха началото на културната програма, която ще продължи през целия месец. Млади таланти от пловдивски музикални и танцови ансамбли ще се изявяват на сцената в палата 8, където са подредени щандовете на изложителите.

прочетено 1757 пъти
0
Tепърва пред Бургас се отварят възможностите за финансиране от европейските фондове

Кметът на Община Бургас Димитър Николов пред радио „Фокус”- Бургас за модернизацията на градския транспорт, за ремонта на пътната инфраструктура, за формирането на бюджета на общината за следващата година, големите капиталови обекти и за предстоящия празник на Бургас – Никулден

прочетено 3744 пъти
0
Българските специалисти в областта на геотехническото и тунелното строителство направиха първата стъпка за приобщаване към европейските и световните структури

Специални участници в събитието бяха проф. д-р инж. Божидар Божинов, почетен председател на БАГТС, член на Експертния съвет, преподавател в Минно-геоложкия университет „Иван Рилски“, доайен в проектирането на геотехнически съоръжения, и доц. д-р инж. Виктор Ташев, член на Експертния съвет на БАГТС и преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), един от най-успешните проектанти в тунелното строителство.

прочетено 1679 пъти
0
Възложител: Община Карнобат

Наименование: “Обновяване и модернизиране на градската среда чрез реконструкция на пешеходни зони и алеи и рехабилитация на зони за обществен отдих в град Карнобат”. Възложител: Община Карнобат

прочетено 2527 пъти
0
Бургас грабна приза за най-добре развиващ се туристически град

Бургас спечели грамота за най-ползотворно сътрудничество в областта на туризма за 2010 година, – съобщиха от община Бургас. Престижното признание бе присъдено от с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

прочетено 3669 пъти
0
С 10% са се увеличили туристите в Бургас

С 10% са се увеличили туристите в община Бургас от началото на 2010 г. Това стана ясно на пресконференцията по повод наградата на Бургас за най-ползотворно сътрудничество в областта на туризма за 2010 г. Престижното признание бе присъдено от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

прочетено 1632 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Жълто подрумиче Община Бургас залез над ез.Вая-Бургас.JPG Конкур глазами зрителя МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. кафето ми бял минзухар Зима в Странджа Мото клуб Рибарският пристан в Созопол Първа копка Долно Езерово
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development