Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Областният управител - докладчик



02 Декември 2010, Четвъртък



Споразумение за търговско-икономическо, научно-техническо и хуманитарно културно сътрудничество подписаха Областният управител Константин Гребенаров и Първият заместник Председател на Съвета на министрите на Автономна република Крим, Украйна

Споразумение за търговско-икономическо, научно-техническо и хуманитарно културно сътрудничество  подписаха  Областният управител Константин Гребенаров и
Първият заместник Председател на Съвета на министрите на Автономна република Крим, Украйна

По покана на г-н Василий Джарти, Председател на Съвета на министрите на Автономна република Крим, Украйна Областният управител, начело на водена от него официална бизнес делегация от Търговско икономическа камара Бургас.  взе участие в Международния Черноморски Икономически Форум, който се проведе под патронажа на Президента на Украйна г-н Виктор Янукович в гр. Ялта от 26-27 ноември 2010 г.
Международният Черноморски Икономически Форум е платформа за диалог между водещи правителствени, делови и експертни кръгове на страните от Черноморския басейн. Основната му цел е да съдейства за подобряване на инвестиционният климат, икономическото развитие и конкурентоспособността на региона.
По време на високия форум г-н Гребенаров бе докладчик в Панелната сесия „Развитие на съвременната транспортна инфраструктура в Черноморския регион” и запозна присъстващите с насоките в развитието на транспортната инфраструктура на територията на България, спирайки се на по-важните моменти като:
- Общоевропейския транспортен коридор VІІІ;
- Информация по изпълняваните към момента проекти;
- Информация за планирани проекти от пътната инфраструктура;
-Информация за Пристанище Варна и Пристанище Бургас и възможности за развитието им.
Заедно с Първия Заместник Председател на Съвета на министрите на Автономна република Крим, Украйна г-н Павел Бурлаков подписаха Споразумение за търговско - икономическо, научно - техническо и хуманитарно - културно сътрудничество.
Бизнесмените участваха в Кримско – български бизнес форум и подписаха Договор за сътрудничество между ТПП Крим и ТИК Бургас.
В гр. Симферопол г-н Гребенаров се срещна с българската общност и ръководството на Кримското общество на българите „Паисий Хилендарски”, където делегацията се запозна с дейността на дружеството. Областният управител пое ангажимент – своевременно да ги информира и кани за предстоящи мероприятия на територията на областта, в които те биха могли да участват.



Прочетено: 2877 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Салат дьо Шоп МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND орел Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas пепита Жреци на музите 2009 Кокили за Строители!!! Лалета Pepi Във висините Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development