Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Синдикатът на българските учители подписа предизборно споразумение

23 Юни 2009, Вторник

Синдикатът на българските учители подписа предизборно споразумение с лидерите на ГЕРБ – Цветан Цветанов, НДСВ – Симеон Сакскобургготски, ЛИДЕР-Кънчо Филипов и Обединение на патриотичните сили – Юлий Абаджиев

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


противодействие на икономическата криза

Ръководството на КНСБ оценява намеренията на кабинета за замразяване работните заплати на стотици хиляди работници и служители като поредна необмислена единична инициатива под егидата на противодействие на икономическата криза. Вместо последователни реални действия за стимулиране на българската икономика и осигуряване на приходи в държавния бюджет, демонстрира се активност, която води до допълнително ограничаване на потребителското търсене. Икономията от заплати днес ще нанесе траен отпечатък и ще провокира последици с логичен прокризисен ефект. Вероятно управляващите не се тревожат от набиращата мащаб и дълбочина негативна ситуация в потреблението на стоки и услуги за ежедневието и бита или оценяват положително, може би и като свой принос, трайните промоции и снижени цени в магазините на страната, за които отново няма желаещи.

прочетено 2262 пъти
0
Прогнозите на БСК за двуцифрено равнище на безработица през 2009 г. се сбъдват по-рано от очакваното

През м. май в Агенцията по заетостта са постъпили уведомления за масови уволнения на работници и служители общо за 1709 лица. Работниците и служителите, които се очаква да бъдат съкратени, са с разнообразни професии, сред които шивачи, охранители, инженери, техници, механици, оператори, шлосери, монтьори, заварчици, мебелисти, работници в обувното производство.

прочетено 2118 пъти
0
Заплатите на държавните служители няма да бъдат увеличавани от 1юли,

Заплатите на държавните служители няма да бъдат увеличавани от 1юли, съобщи министърът на финансите Пламен Орешарски, който по време на оперативното правителственото заседание предложи съкращаване на разходите в бюджета. В резултат на предприетите мерки финансовият министър прогнозира намаляване на разходите с половин милиард лева в края на годината. В същото време обаче пенсиите ще бъдат увеличени с 9 на сто от 1 юли, увери социалният министър Емилия Масларова. Непосредствено преди изборите с 15 на сто от заплатите си ще се разделят министрите, зам.-министрите, членовете на политическите кабинети, шефовете на агенции и областните управители.

прочетено 2840 пъти
1
ДЕКЛАРАЦИЯ от Федерацията на независимите синдикати на миньорите –КНСБ

България е една от страните в Европейския съюз с най-нисък жизнен стандарт. Това е абсолютно неприемливо за нас като социални партньори. Финансово-икономическата криза обхвана цялата национална икономика. В добивната промишленост първоначално бяха засегнати добивът на метални руди и на строителни материали, а през последните месеци все по-силно кризата обхваща въгледобивната промишленост, енергетиката, добива на нерудни полезни изкопаеми и скално-облицовъчни материали.

прочетено 2628 пъти
0
Призив на КНСБ

Ръководството на КНСБ се обръща към управляващите с категоричното искане в борбата срещу кризата да поставят хората на първо място

прочетено 2226 пъти
0
Хотелиери блокират пътя Бургас - Варна

Опровергавайки прогнозите за слаб туристически сезон, Слънчев бряг започна да се пълни още през април. Един от "бонусите" за туристите обаче са разбитите улици и тротоари, и липсата на осветление нощем.

прочетено 2489 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей фонтанът на площада Хебел ремонтира,кормилна система Менструална чашка MeLuna Машините на Леонардо димитров ден Във висините HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Международен Семинар на фризьорите София 3 На лодката
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development