Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Утре започва Spirit of Burgas.

13 Август 2009, Четвъртък

Трескаво строителство е обхванало територията на централния плаж в Бургас. Поводът, както цяла България вече знае, е фестивала Спирит Ъф Бъъъргъс (както казват по радиото). Екипът, който организира събитието, ни разведе из мястото, на което ще се забиват групите Faith No More, Fun Lovin' Criminals, Crystal Method, Clawfinger, Artery, група МЛЪК! и много други. За любителите на екстремните преживявания - палатковия лагер вече е готов... само палатките трябва да се разпънат.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


от другата страна на пътеката

В Смехурково, което по грешка много народ нарича Тръстиково, се сменя електората. Дядо Йордан продаде магарицата, която косеше тревата пред двора ни. Човекът вече няма сили да я впряга и да носи с нея дърва от гората. Тук искам да отбележа, че дядо Йордан има климатици и в старата, и в новата част на къщата, както между впрочем и другите стари жители на Смехурково. Обаче друго си е да си вземеш дръвца и сам да си ги занесеш в къщи - усещането е за укрепване и стабилизиране на бюджета и икономиката. Безименната магарица на дядо Йордан сега е в обятията на друг лидер на биологични единици.

прочетено 3926 пъти
0
За листните въшки по баклата сутрин

От съседния двор Петя се провикна - не бери боба, че е влажно и ще го хванат листни въшки. Късно е! торбата вече е напълнена! На парламентарните избори в Бургас се заредиха въшка до въшка - всички листи са наредени и мастилото е още влажно, та това породи предпоставки за разпространение на гадинките. Само Атака и ДПС уважиха Бургас и заложиха на мажоритарността и синята,разбирай "дясна" идея. ДПС връща на града ни един от "символите" на демокрацията - Йордан Цонев. Последният без да има претенции и ползвайки се с народните nick-ове "Данчо Ментата" и "Данчо Пицата", така и сменя тоалетите според политическия декор, но стои далеч от ръба на сцената. След разбиващата загуба на СДС преди години, когато за сефте Йоан

прочетено 7085 пъти
2
Тема с кенеф и рутер

Доказателство за това, как интелектуалната храна, задоволява нуждите. Доказателство за това, как българите сме по-работливи, отколкото претенциозни и как на базата на дължината на синджира Марко, който се оказа женско магаре, се спести работата по окосяване на троскота

прочетено 9675 пъти
2
Капаните в Морската хлопват врати

Капаните в Морската градина хлопват врати заради високи наеми, алармираха вчера собственици от Сдружението на собственици на заведения в Приморски парк. От 26 обекта върху общинска собственост в момента работят едва три, каза Кирил Панайотов, председател на сдружението. Оттам се оплакват, че наемът за площ е завишен многократно. От тази година те трябва да плащат по 35 лева на квадратен метър, така в зависимост от квадратурата някои от тях трябва да внесат в местната хазна на месец от 6 до 7 000 лева на кв.м, а на година сумата идва между 70 и 80 000 лева. Наем от 18 евро на кв. метър няма никъде в Бургас, дори и в централна градска част, заявиха вчера собственици.

прочетено 4844 пъти
5
Сряда вечер в градинката на Света Богородица Бургас - антикризно събиране на лептите

Снощи около 20 часа Империята пикира в градинката край църквата Света Богородица. Екип от млади надземни, с две кантонерки, прилични на паяци, събираха тестов материал край светата обител.

прочетено 8442 пъти
1
Кметът на Бургас е съгласен да го снимат днес

Открито за снимки ще бъде началото на днешната среща между кмета на община Бургас Димитър Николов, посланика на Индия у нас Негово Превъзходителство Лал Динглиана и почетния консул на Индия в Бургас Любомир Манджуков. Срещата ще започне от 14.00 часа в кабинета на кмета.

прочетено 3241 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Старото пристанище Подводен свят Гъбките попътна pepi Pepi От моста в Слънчев Бряг Ремонт носачи Казанлък късче от Морската градина Бургас, ФЛОРА 2009 Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development