Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас ще иска средства за пострадалите от наводненията райони



04 Юли 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



До края на седмицата кметовете на засегнатите от наводненията райони трябва да представят списък на пострадалите обекти, за които ще се искат средства от Постоянната комисия по бедствия и аварии, съобщиха от Областна управа.
Необходимо е всички неотложни дейности да бъдат подредени по приоритет, за да дойдат по- рано необходимите средства, каза областният управител Любомир Пантелеев. Губрнаторът и председателят на Постоянната комисия по бедствия и аварии Емел Етем се договориха преди ден, ако всички документи бъдат наред, до края на юли общините да получат обезщетения от наводненията.
След поройните дъждове по Черноморието всички туристически центрове са приключили с действията по отстраняване на щетите.
На територията на Бургаска област всички пътища са проходими. Поради скъсан мост в село Стоилово, община Малко Търново продукти на жителите се доставят по обходни пътища. В селата Кости и Българи е затруднено водоподаването. Осем села са без телефон. Няма селища без ток.
Пристанище Бургас е затворено за малки кораби и лодки заради вятъра - 14 м/с и вълнение три бала.
Екипи на ГЗ Стара Загора и Кърджали доотводняват последни къщи в Оризаре и частично елеи в Слънчев бряг. В Комлука също работят има два екипа.



Прочетено: 2917 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кръст за Бургас Арина Театър за драма. опера и балет, Бургас. Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA през гората, до морето Конкурс прическа Бургас 2009 Гимназия Раковски Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas коте вместо сняг на Коледа Цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development