Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Маркетинг за България препоръча Бриджит Чарнота в Несебър



02 Юни 2006, Петък


Автор: Burgas Info



По-дългият път към присъединяването е вече извървян. Няма никакво съмнение, че датата 1 януари 2007 г. остава като окончателна за присъединяването на България към европейските структури. Това заяви днес в Несебър Бриджит Чарнота – началник сектор „България в генерална дирекция „Разширяване” към Европейската комисия – Брюскел. Г-жа Чарнота е специален гост на „Фестивал на фестивалите Месембрия”, който официално откри днес в стария град кметът Николай Трифонов. Като почетен гост Бриджит Чарнота бе лектор на дискусията ”Ракурси в присъединяването на България към ЕС”.
До този момент българското правителство дава ясни сигнали, че се работи по отстраняването на слабостите, които бяха посочени в мониторинговия доклад през май. Истинското предизвикателство пред страната ни, ще дойде след 1 януари 2007 година, защото очакванията и на ЕС и на България са големи. Според еврокомисаря по присъединяването на България, ние можем да дадем много неща на Европейския съюз, сред които образована работна сила, талантливи хора на изкуството и несравнима природна среда. Бриджит Чарнота препоръча енергичен маркетинг, за да се популяризира съкровището, което притежава страната ни. Според нея, богатствата които притежава България, ще направят страната ни предпочитана дестинация.
Г-жа Чарнота се включи в детския празник организиран от община Несебър, който съвпадна с откриването на втория етап от Южения парк и съвместно с Трифонов откриха възпоменателна плоча с надпис „Децата са бъдещето на света. Европейският път е бъдещето на България”. Част от завършилите с отличен успех ученици получиха бележниците си лично от г-жа Чарнота.
„Имам чувството, че съм поканена на гости в едно голямо семейство и това ме кара да се чувствам изключително щастлива.” С тези думи еврокомисарят изрази благодарност за топлото гостоприемство.Чарнота не скри и възхищението си от досега с трихилядолетната история на древния Несебър. Като дар в края на срещата Бриджит Чарнота получи от Николай Трифонов книгите „Иконите на Несебър”, „Месемврийски църкви” и символичен ключ за портите на града, който копира мраморна статуя на лъв от средата на 4 в.пр.Хр.


Прочетено: 2076 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В очакване на жертвата Известен Созополски профил Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Бургаският кей ХРИСТИ хотел Салат дьо Шоп Калиакра Тройна дъга над Бургас Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development