Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

50 деца гостуват в “Action aquapark” – Слънчев бряг



31 Май 2006, Сряда


Автор: Burgas Info



Над 50 деца в неравностойно социално положение от домове в Бургаски регион ще бъдат специални гости при откриването на сезон 2006 за “Action aquapark” – Слънчев бряг, който ще стартира в първия ден на месец юни.
Благотворителната инициатива се организира за четвърта по ред година, като до момента в “Action aquapark” – Слънчев бряг са гостували децата на загиналите полицаи от цяла България, малките театрали от творческа формация “Пиеро” – Смолян, както и подрастващите от Дом “Ронкали” и “Ал.Г.Коджакафалията” – Бургас. Целта на организаторите на проявата - “Action aquapark” и Областна дирекция на полицията – Бургас е ресоциализиране на малчуганите от специализираните домове, чрез съпреживяването на най-синьото лятно приключение – един ден в Аквапарка.
Малките гости са възпитаници на Дневния център за деца от улицата - Бургас, Дом “Надежда” - Бургас и Социално-педагогическия интернат в с. Сигмен, с които домове Бургаската дирекция на “Полицията” поддържа тесни контакти по различни проекти, целящи превенция на противообществените прояви сред подрастващите. Партньори при осъществяването на заложените превантивни цели са Българския червен кръст – Младежка секция, Отделът за закрила на детето и Агенцията за закрила на детето.
Според очакванията на домакините от Аквапарк – Слънчев бряг, знаменателни за подрастващите от трите социални звена ще са емоциите сред “мокрото вълшебство” на свръхскоростните водни пързалки и басейните с подводен звук и изкуствени морски вълни. Специално обучени аниматори ще представят пред малките гости очарованието на 13-те водни съоръжения / сред които се открояват пързалките “Камикадзе”, “Туистър” и “Черната дупка”/, както и атракции “Ленивата река”, “Пиратският кораб” и “Водният замък”.
За официалното честване на Денят на детето – 1-ви юни в “Action aquapark” - Слънчев бряг ще гостува Директорът на Областна дирекция “Полиция” – Бургас – г-н Павлин Димитров.


Прочетено: 3283 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост аз  като бебе с майка ми Мебелна Фабрика ДИЕЗ лека вечер Бургаският мост през 2011 г. Бодил край Ясна поляна Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ пепи pepi Бургас, ФЛОРА 2008 Конкур глазами зрителя Предлагаме инкубатори за люпене на яйца
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development