Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За летния сезон ограничения на движението и в Приморско



10 Май 2006, Сряда


Автор: Burgas Info



Престоят и движението на тежкотоварни автомобили, камиони, тирове и автобуси с тегло над 5 тона ще бъде забранен на територията на Приморско през летния туристически сезон.
Мярката ще бъде въведена заради големия наплив на туристи и необходимоста максимално да бъде облекчена транспортната схема на града.
Ветото влиза в сила от 15 май и ще бъде валидно до 30 ти септември.
Освен движението на тежтоварните коли забраната за движение и престой на територията на града ще бъде в сила и за МПС – та оборудвани с вериги и цели грайфери, с изключение на тези извършващи трансфер на туристи, уточниха от общинската администрация на Приморско.
С цел максимално облекчаване натовареноста на движението на територията на града от началото на месец юни до 30 – ти септември ще бъдат въведени и специални ограничения за движение на леки автомобили по част от централните улици на Приморско.
Еднопосочно ще стане движението по улиците „Ропотамо” в часта и от пресечката и с улица „Перла” до пресечката и с улица „Васил Левски”.
Ограничение на движението само в едната посока ще има и за улиците „Азине” и „Шипка”.
Еднопосочно движение от началото на месец юни ще бъде въведено и за част от улица „Атлиман” в центъра на Приморско. Ще бъде забранено и паркирането на файтони в града и пред жилищата на собствениците им.
Със заповед на кмета на Община Приморско инж. Димитър Димитров са определени и специални места за паркиране на на автомобили през летния туристически сезон.
За град Приморско те ще бъдат две – в двора на СОУ”Н.Й.Вапцаров” – за леки автомобили и на Паркинга на „Общинския автобусен терминал” за леки автомобили и автобуси. Пет паркинга ще функционират през сезона на територията на град Китен. За леки автомобили ще бъдат предназначени паркингите пред Пощата, зад ресторант „Китенска перла”, до банка „ДСК” и паркинга в района на ПС”Средец”. За автобуси определеният паркинг ще се намира до автосервиза в посока к-г „Китен”.



Прочетено: 3657 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ирис БГ СМЕШКИ Флора Бургас 2009 следобедно спокойствие Флора Бургас 2009 Pepi Първа пролет наближава, кокичета в двора Старите бургазлии разказват Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Wall!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development