Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

220 служители ще обслужват клиентите на БТК в новооткрития “кол-център” в Бургас



20 Март 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



220 служители на Българската телекомуникационна компания ще осигуряват висококачествено обслужване на клиентите в новоизградения център за приемане на обажданията на компанията в Бургас.
Бройката ще бъде достигната до края на 2006, а към момента в центъра работят около 150 човека.

Това стана ясно днес по време на официалното откриване на центъра, на което присъстваха кметът на община Бургас Йоан Костадинов, както и Главният изпълнителен директор на БТК Денис Уолах.

Новият център за приемане на обажданията в Бургас ще обслужва всички постъпващи обаждания към услуги “Справки” на номер 144, “Поръчки за междуградски и международни разговори” на 121, “Повреди” - 130, “Телемаркетинг” на номер 0800 100, “ADSL Help Desk” на 0700 17 111 и “Гореща линия - жалби” на номер 0800 15 500 постъпващи от страната.

За удобство на клиентите кратките номера ще останат непроменени като независимо от коя част на страната е обаждането, то ще се таксува на цената на един селищен разговор в зависимост от абонаментния план.
Услугите ще бъдат достъпни 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

“Нарастващите потребности на домашните и бизнес клиенти ни накараха да оптимизираме дейността по приемане на обажданията и да им предложим една висококачествена услуга на европейско ниво”, заяви Главният изпълнителен директор на БТК Денис Уолах.
Той допълни, че компанията е инвестирала не само в модерни комуникационни технологии, но и в обучение на служителите, което ще позволи по-добро планиране и по-голяма гъвкавост на дейността.

Създаването на центъра в Бургас е част от цялостния процес на консолидирането на центровете за приемане на обажданията в цялата страна.

Вторият етап е свързан с изграждане на мега “кол-център” в гр. Плевен, който се очаква да стартира през пролетта на тази година. Изборът на градовете е резултат от обстоен анализ, като са взети предвид фактори като безработица, образователна степен на населението и други.
Така в двата областни центъра у нас БТК създава условия за увеличаване на трудовата заетост чрез осигуряване на нови постоянни работни места.

В новите мега центрове служителите имат достъп до най-актуалната база данни, в която всички промени, резултат от цифровизацията в цялата страната ще се отразяват своевременно.
Освен това системата дава възможност за по-структурирано въвеждане на информация, което значи по – бърз достъп на клиентите до нея.
При постъпване на обаждане, то ще се регистрира според вида информация или типа услуга, която желае абонатът и автоматично ще се пренасочва към първия свободен в момента оператор.

За архитектура, строителство и офис обзавеждане, БТК се довери изцяло на български фирми.





Прочетено: 2565 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Слънчев бряг не е само строителен обект Международен Семинар на фризьорите София АЗ димитров ден кафето ми Графила 2009, Бургас Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Бургаският мост през 2011 г. съботно кафе Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development