Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Увеличение на трафика към петте международни дестинации отчете БТК за Деня на прошка



08 Март 2006, Сряда


Автор: Burgas Info



Предварителните данни на Българската телекомуникационна компания (БТК), за Деня на прошка – 5 март, показват увеличение в трафика към пет от най-популярните международни дестинации с над 30% спрямо предишните две недели. Ръстът на телефонния трафик е резултат от политиката на телекома активно да участва и подкрепя инициативи, които имат положителен социален ефект за българските граждани. БТК благодари на Комисията за регулиране на съобщения (КРС) за бързата реакция и навременното съгласие, което компанията получи за реализиране на специалната оферта.

Припомняме ви, че за Сирни Заговезни БТК и vivatel подкрепиха идеята на Министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова за по-евтини международни разговори за Деня на прошка. БТК намали цените към фиксираните и мобилните мрежи на САЩ и към фиксираните мрежи на Турция, Германия, Гърция и Испания. Така само за 15 стотинки на минута клиентите на компанията успяха да поискат прошка от свои близки и познати, които се намират далеч от родината си.

“Още веднъж искаме да благодарим на всички българи, които се доверяват на качествените услуги на БТК и vivatel. Оценяваме високо доверието, което министър Масларова оказва към Българския телеком с всяко свое предложение. Значителният ръст на международните разговори за този много специален ден е признание за усилията, които полагаме за разработване на достъпни предложения, ориентирани към индивидуалните нужди на нашите клиенти.”, заяви Димитър Цонев, Говорител на БТК.

Инициативата за Сирни Заговезни и реакцията на потребителите показва, че българското общество оценява положително социално-отговорните проекти, които са подкрепяни от българския бизнес и за БТК е чест да бъде част от тази благородна инициатива.


Прочетено: 2392 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пролет, кокичета сред тухли pepi Тавия kq Бургас, ФЛОРА 2009 културен център Spirit of Burgas Тройката, паметника Pepi Флора Бургас 2009 небе Учебници CALLAN метод
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development