Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Марая Кери с най-много номинации за наградите “Грами” за 2006 г.



09 Декември 2005, Петък


Автор: Burgas Info



Вчера бяха оповестени имената на номинираните артисти за тазгодишните награди “Грами”. С най-много – цели осем – е Марая Кери, за която 2005 г. беше повече от успешна. Тя ще се бори в категориите за “Aлбум на годината” и “Съвременен ар-ен-би албум” за “The Emancipation Of Mimi”, “Запис на годината”, “Песен на годината”, “Ар-ен-би песен” и “Женско ар-ен-би вокално изпълнение” за “We Belong Together”, “Традиционно ар-ен-би вокално изпълнение” за "Mine Again" и “Женско поп вокално изпълнение” за "It"s Like That".

"Това беше една невероятна сутрин! Аз наистина съм благословена да правя музиката, която обичам и въпреки че изминалата година го доказа, тези номинации са нещо невероятно” – споделя Марая малко след церемонията.

За осем награди на 8-ми февруари 2006 г. ще се състезава и един от най-успешните ар-ен-би продуценти и изпълнители Кание Уест и дебютантът Джон Леджънт, а за шест - 50 Сент, Бийонсе, Уил Ай Ем от “Блек Айд Пийс” и Стиви Уондър.
Освен Марая Кери с “The Emancipation Of Mimi” и Кание Уест с “Late Registration” в битката за Албум на годината ще се включат Пол Маккартни с "Chaos and Creation in the Backyard", Гуен Стефани с "Love. Angel. Music. Baby" и U2 с "How To Dismantle an Atomic Bomb".
Сложно ще бъде и определянето на победителя за най-престижната награда – “Запис на годината”. Там, заедно с "We Belong Together" на Марая Кери, са "Gold Digger" на Кание Уест, "Feel Good Inc." на “Горилаз” с участието на Де Ла Соул, "Boulevard Of Broken Dreams" на “Грийн Дей” и "Hollaback Girl" на Гуен Стефани.
Претенденти за “Дебют на годината” са британската група “Кийн”, Сиера, “Фол Аут Бой” и “Шугърленд”.
Сред останалите номинирани в различните категории са: “Колдплей”, “Нептюнс”, Комън, Еминем, Блек Айд Пийс, Миси Елиът, Алиша Кийс, Дъ Гейм и др.



Пълен списък с номинациите може да видите на www.grammy.com


Прочетено: 2416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Бургас., ФЛОРА 2008 ремонт носачи Три девойки ученички pepi Елена Балчик созопол Първа пролет наближава, кокичета в двора ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development